2008 e92 m3 aldim eksoz almak istiyorum sizce
İlker Abi Akrapovic Titanium mis gibi sistem çoğu kullanıcıda Akrapovic tercih ediyor
Distribütör : G-Force Motorsport forumada yabancı değiller
Bu arada hayırlı olsun E30'da Antalyaya gitmiş sanırım
btk plaka vardı bitane körfezde bi videosunu izlemiştim müthişti.benim bildiğim o da kreissieg di.değilse de bilenler düzeltir.bence en iyi ses ondaydı belki videosunu bulabilirsiniz.
İlker abi sen ses seversin
bence kreissieg
bir kaç video
BMW e92 M3 - Kreissieg full exhaust - Singapore - YouTube
Kreissieg BMW M3 - YouTube
abi bide bu var
BMW M3 Meisterschaft GT2 Exhaust - YouTube
Ben Kreissieg'e dayanamiyorum acikcasiEisenmann alirdim muhtemelen.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Eisenmann bencede. kreissieg de güzelkararsızlık kötü
![]()
Benim m3'te bildiğim 2 güzel marka var; kreissieg ve eisenmann. Ben olsam ses yönünden kreissiegi tercih ederdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Allah kolaylık versin![]()
.
Şu video daki supersprintin sesi de çok karakterli bence
VERY LOUD Meisterschaft Nissan R35 GT-R vs BMW E92 M3 w/ F1 SuperSprint Exhaust! - YouTube
Meisterschaft li e92 m3 e bindim sesinide cok kez duydum muazzam di
Yalniz bahsi gecen ust duzey markalarin hepsi guzel
Yasar abının aracı alp aldı uzerınde sadece SS son var alt devır cok guzel ust devırlerde ses yok motorun sesı gelıyor
BMW passıonda arkadasın bırı ınnotech takmıstı telefondan gırdıgım ıcın lınk atamıyorum sesı cok ıyıydı
Yada o paralara ıskenderde headers dahıl komple yaptırabılırsınız hem perf. Cıddı etkısı olur![]()
bence İskender Türkiye'de İskender gibi biri varken egzoz için başka marka düşünmem abi
körler sağırlar
ınnotechde gercekten cokıyı
Ses demek kımıne gore delı gıbı bagırması.
Kımıne gore akustık tınıları olan-catlamayan ve metalık gurultuden uzakdır.
Bu konuda Akrap ve Eisenmann cok ıyıler.
Isı daha ılerı goturursek;Bmw nın kabul ettıgı ve garantıyı bozmadıgı,OE catısına aldıgı egsoz kendı markası harıc Akrapovic dır.
Isko da ıyıdır ama onun sınıfı bambaska...
Buarada aracda zaten Headers var,sonradan alınan yada yapılan headers KAT uzerınde olmak uzere ancak 2-3hp verır...
Farklı olsun diyorsan ilker,kressieğ in sesini körfezde duymuştum çok etkileyici tabiri caizse f1 tadında. yok m3 tadında kalsın diorsan eisman veya akro olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)