çok üzüldüm, çok sevdiğim bir aktördü :(
Printable View
çok üzüldüm, çok sevdiğim bir aktördü :(
Kazadan hemen sonra yanlarına duranları izledim de biz olsak adamları çeker çıkarırdım bence
cesedının yuz bolumunun fotosu var :(
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
Adam başkasının arabasında yanarak öldü ya ne artisi ne aktörü bunca yıldır arabacı adam başkasının yanında yaşama veda etti yazık.
lınk olarak koyuyorum... bu darbe yuzunden vefat etmıs yazık ya
http://www.hizliresimyukle.com/image...12/01/rRH1.png
çok üzüldüm sanki yakınımdan birini kaybetmiş gibi oldum:(
bir an aklıma james dean geldi o da hayatının baharında porschesiyle yarışlara giderken hayatını kaybetmişti:(
ikisininde toprağı bol olsun....
valla camıadan bır arkadas gıbı sabah kalktıgımda uzuldum yanı okudugumda
Evet buydu silmişler facebooktan.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
bu da kazadan hemen sonra araba yeni yanmaya başlarken
Arkadaslar arabayi kullananda yarisciymis sanirim. Oyle bos beles bi adam deil yaziyor gossip sitelerinde
Sabahın köründe öğrendim hala rüya gibi :( :(
İnsan inanamıyor nasıl olur diye çoçukluğumun kahramanıydı toprağı bol olsun.
Duyduğumda boğazım düğümlendi.. Allah günahlarını affetsin..
Haberlerde araç içinde sıkıştı dendi ama sanırım yanmadan çıkarılmış o yüz fotoğrafına bakılırsa
Nur içinde yatsın severdim kendisini. Oyunculuğunu oynadığı karaktere ruh veren bir kişiydi.
Cidden haberlerde alt yazı geçti görünce şok oldum :(
Not: Resim çok kötü orada bir demir mi var yüzüne saplanan :(
Üzüldüm gerçekten…
Arabayı kullanan zamanında birlikte yarıştığı bir elemanmış, yani öyle acemi şöförlüğü olmayan biri değil profesyonelmiş. Ama kaza bu istersen schumaher ol farketmiyor, o yüzden bileğe direksiyona falan güvenmemek lazım ibretlik Allah kimsenin başına vermesin.
Herkes millet kaçmış ben olsam çıkartırdım falan yazmışta alev alev yanıyor araba hanginiz yaklaşırsınız yanına kimse elini bile süremez en fazla yangın söndürücüyle falan müdahale edersin uzaktan
oha sok oldum valla gorunce kimin nezaman gıdecegi belli olmuyor zamansız ve ironik
Allah rahmet eylesin