Tüylerim diken diken izledim, çok iyi bir video olmuş..
Printable View
4-5 günden beri hala etkisindeyim, gerçekten çok üzüldüm, böyle ani ölümleri insan kabullenemiyor malesef.
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v64ml.jpg
Always Evolving - Performance
Always Evolving ile kaza yerinin arasında sadece 0,4 mil var.
Zaten aşağıdaki videoda da arkadaşlarının (Sanırım Always Evolving'den) 2-3 dk içerisinde olay yerine geldiğini bahsediyor. Ama çok kısa sürede alev alıyor araç. Malesef yetişemiyorlar.
R.I.P Paul Walker Dead Crash ALIVE 60 seconds Death [RAW 2013] - YouTube
Dragger'ın paylaştığı videonun "youtube" linki falan yokmu arkadaşlar işyerinden giremiyorum..
Buyur kardeşim :)
A Tribute to Paul Walker - YouTube
videolardaki güleryüzlü sahnelerini izledikçe daha çok üzülüyorum, nerdeyse gözümden yaş gelicekti, manyakmıyım neyim, tanımam etmem, sadece izlediğimiz filmlerden tanıyarak bu kadar etkiler mi insanı
Filmlerini tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağım ve öldüğüne çok üzüldüğüm değerli bir sanatçıydı.
Artık hayatta değil hızlı ve öfkelinin iyi polisi Brian O'Conner... :(
tuncel kurtiz vefat etti böylesine büyük bir üstad 5 sayfa rahmet dileyen var bu adama 66 sayfa güzel bir profil çizilmiş O'Conner efendiye karşı
demekki ;
O'Conner > Tuncel Kurtiz
Bence yanlış bir karşılaştırma yaptınız Tuncel Kurtiz gerçekten değerli bi sanatçıydı ama Paul Walker'da herkes kendinden bir parça gördüğü için ve ölümünün herkese normal bi ölüm gibi gelmediği için bukadar sayfa yazı yazıldı tartışıldı.
bitmeyeceğiz de lahmacun ve tatlı dağıtıyoruz rahmetli brain efendi için
adam öldü gitti hala bos bos konusuyonuz
foruma üye olurken iq testi mi yapılsa bundan sonra?