Öyle bi dünya yok berkay. Bulunacak o site tarihine yakışmaz :D
Printable View
Şarkıyı bulamadan dizi bitiyo :)
https://www.youtube.com/watch?v=y3OVBEmSXdA
Şimdilik böyle idare edin :)
daha bulunmadı mı beyler :D
Günceeel çekelim. :D
Hakatten hala bulunamadı mı şu müzik yahu. :D
ben baya bi aradım konu açıldığı zaman bulamadım sessiz kalıp birilerinin bulmasını bekledim ama hala bulunmaması enteresan :D
Sanırm 2013 ün TT ye tek kazığı bu oldu. Ne şrefsiz bir yıl ya :D
Artık gerek kanal gerek prodüksiyon gerekse yapım şirketi maillerime cevabı kesti :(
vay arkadaş ne şarkıymış ya.araya araya bi hal oldum
Canakkalenin bilmemne koyundeki vw kaplumbaga bile bulundu bu forumda bir sarki bulunamadi . Yaklasik 5 senedir buradayim bulunamadigini gordugum ilk sey bu :)
İnsanlar yardımcı olmaktan kaçar hale gelmiş koca koca şirketlere mail atıyoruz sanki okumuyolar görmüyolar bi cevap vermeleri çok zor gibi yardım etmiyolar :ofk::Deli::Deli:
Bugün de araştırmalar devam ettim dizinin şarkılarını yapan kişiye ulaştım ona da bi mesaj salladım bakalım :)
En kotu kanald onunde cata pata yapar sarki ismini ister yediemin otopark dinleriz
Ben bu konuyu niye gördüm ki şimdi, tamda takıntılı olduğum mevzu. Günlerce ararım artık bunu, sözleri dinleyeyim dedim bi tek "i got a special lady" ve "this is the uk baby" bunu anladım :D :D
dun gece 1 saatten fazlada ben arama yaptım ama nafıle.sozlerı nı anlamıyorumkı sozlerını tam yazsak google soylıcek ama anlayamıyorum.
bence böyle bir şarkı yok beyler :D