çatır çatır yerim..avrupa gezisi..japonya gezisi..bodrum tatillerini filan saymaya gerek yok..:D
güzel 1 2 araba..günlük kullanıma dizel bir jeep..karı kız.
Printable View
çatır çatır yerim..avrupa gezisi..japonya gezisi..bodrum tatillerini filan saymaya gerek yok..:D
güzel 1 2 araba..günlük kullanıma dizel bir jeep..karı kız.
Bu ülkeyi terk ederim.
o paraya herşey yapılır, tüm dünya zevkleri tadılır, bir yerden sonra hiç birşey zevk vermemeye başlar. en sonunda %99 top olma ihtimali doğar ki bu çok tehlikeli :)
istemem o kadar para, kalsın..
delirebilirim :D
açık ve net yoldan çıkarım
sabahtan beri düşünüyorum konuya da bir kere yazdım ama kendime güvenemedim naparım :D Annemi ablamı sevdiğim akrabalarımı düze çıkarırım, annem ablam bir de eşini alırım başka ülkeye anında.. Sonra hayatımı yaşarım..
Türkiye haritası çizerim :D one fırt to İzmir :D
http://cb.img.v4.skyrock.net/2795/81...1_rQOUlsoe.gif
Tüm mal varlığımızı akrabalara,çalısanlara bağışlar. annemi babamı alır kesinlikle bu ülkeye bir daha dönmem
Basar giderim yekten..
faize koyar yerim...
yarısına 500 bin tl civarlarında 50 ev alırım. geri kalanını da işime yatırırım. mis :D
Parasi neyse verir su kendine öldü susu veren Paul u trt1 e cikartip halktan ozurdiletirim
Dünden beri bakınıyorumda bi araba seçemedik ya la. Ne alcam ben :( :D
bi evo 9 alır krscan a hediye eder, paranında kalanını ona verirdim benim yerime işletsin adam zehir zehir :)
Ben anlamam para işlerinden pek. Kendime 4-5 farklı sınıf araç alırım. Keyfime göre bi ev. Kenarada 2-3 milyon atarım. Geri kalanı pedere veririm artık ne yapar bilemicem. :D
piyasadaki en temız en pahalı s2000 i alır torpıdo gozune erıon koyar. s2000 için babasını kesmeyı göze alan, taso kemale hedıye ederim. noterde satış işlemini tamamladıktan sonra ne yapacagımı az bucuk tahmın edıyorsunuzdur.