Çok tanıdık bir replik; ben hep 20 TL'lik alıyorum, yine 20 TL'lik alacağım :icon_wack:icon_wack
Printable View
Çok tanıdık bir replik; ben hep 20 TL'lik alıyorum, yine 20 TL'lik alacağım :icon_wack:icon_wack
GAZ'a gelmemek gerek.artık lpg li araç almam yada takmam..zaten benzinden çok yakıyor litre olarak fiyatıda buralara geldiyse yakında kafa kafaya gelir..şuan en mantıklısı dizel sanırım
1-2 saat sonra çıkıp depoyu fullicem bakalım nekadar farketmiş :)
haram zıkkım olsun şerefsizlere kontağa basamıyorum ulan bu yaşımda ..
yazın ehliyetimi aldım 300 küsür lira sadece vergi ödedim 100 lirada trafiğe kart cart curt parası gerçe oda vergi şimdi motor ehliyeti alıyorum onada 200 küsür sadece vergi toplam 300+ lira bu ne demektir ya
Kaynarca bp den bildiriyorum
3.10 tl olmus depoyu fulletiyorum 150 tl dedim umarim doldurabiliriz
dizel benzini geçsede uzun yolunuz çoksa 100 bin üstü yapıyorsanız her şekil avantajlı.. ama şehir içi ağırlıklı sürüşde artık yeni nesil benzinliler bu blue teknolojili araçlar dizel kadar az yakıyor..
Dizel kısa mesafe ve soğuk havada çok yakıyor. Uzunda avantajlı
Ankara da aktaş milangaz 2,81tl ydi sabah
Shell de de 2,92tl gördüm
katılıyorum artık yeni nesil araçların bir çoğu az yakıyo fakat yakıt fiyatları :(
Ya protesto falan olayina benim aklıma bişeyler geliyor ama yapmak biraz cesaret ve hakaten iyi bir yapılanma gerekli! Kimse de cesaret etmez diye düşünüyorum! Boş bitik depolarla 70 80 araba aksam trafiğinde e5e cıkacan orda e5ın ortasında arabaların alanının gazi bitecek kontak kapatıp yolu kapatılan! Gelen polise de gaz bitti dıceksın istanbulu kıtlıceksın anasını satım!
Kış nedeniyle geçişlerde uzadı üstüne zam olmadı ya
25 - 30 kuruş zam geldigini sabah duydum cogu yerde 3 tlyi gecmis. euro 2.76ya cikti benzine devam :)
Lpg ye saglam gecireceklerini mantikli dusunebilen herkes zaten biliyordu. Aynisi mazottads olmamismiydi zaten. Vatandas neye yoneliyorsa ona geciririyorlar serefsizler.. Kista geldi asil dogalgaza ne saplicaklar cok merak ediyorum. Ahh ahh hayatimda hickimseden bu kadar nefret etmedim. Allah senin belani versin .
LPG fiyatlarına bugün yapılan şok zammın arkasından Suudi Arabistan çıktı. Sektör yetkililerinin Reuters'a verdiği bilgiye göre, Suudi Arabistan'ın devlet şirketi Saudi Aramco'nun LPG'nin hammaddeleri olan propan ve bütan fiyatlarını Aralık itibariyle sert şekilde yükseltmesinin ardından Türkiye'deki dağıtımcılar da LPG fiyatlarına büyük bir zam yaptı.
Lpg yi sokucektim zaten iyi bahane oldu
Ben senin yazını küçümsemedim.Protesto demek yapılan seye karsı davranmaktır.Sen gidip 5 liraya benzin alıp benzin 5 lira diye protestoya gidersen ne anlamı kalır ?
Gidersin herkes kontak kapatır otoparka ceker arabsını yüreyerek yada 1 lira verir iett ye biner gider.
Ama bu gemi bu denizin yolcusu böyle geldi böyle gider diye düşünüyorum önemli olan tepedekini degistirmek bana sorarsanız..
Yakında 10 kuruş filan düşürürler yine helal olsun deriz sıkıntı yok :)