aynen :D:icon_tup:
Printable View
Seçilen mekan ile alakalı yılbaşı eğlencesi bu sene yine City’s limonatayı düşünüyorum terası mükemmel bütün yılbaşı eğlencesini havai fişek gösterilerini seyredebiliyorsun sessiz sakin güzel bi yer bütün rezillikler aşağıda kalıyor diyeyim.
Kopmak isteyenlere göre değil yemeğini yiyip kazıklanmadan alkolünü alıp keyif yapacağın bi yer
Geçen sene yılbaşı XOR kankamla
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5gzd.png
limonata kişi başı ne kadar böyle bir menü
Limonata alakart olarak hizmet veriyor biz bir menü veya farklı bir fiyat vermedik. Hesap olarak ideal 50 tl den yukarı doğru çokomel eğrisi yapılabilir.
Eger Kumkapi'da eglenmeyi dusunurseniz tanidigim birkac restoran mevcut. Ozel fiyat icin yardimci olabilirim. Tripadvisor.com sitesinde bircok olumlu yorumlari var. Servis, hizmet, yiyecek icecek, kalite 5 uzerinden 5.
geçen sene son anda vuran baş ağrısı yüzünden club felan yalan olmuştu iyide oldu ama bu yıl bişeyler yapmak lazım :)
biraz bütçe ayarlayıp iyi biryere gitmek istiyorum istanbul izmir uludağ vs vs önerilere açığım :)
Bence en güzeli dışarda bi ton para bayılıp rezillik çekilceğine arkadaşlarla villa tarzı biyer kiralanıp paşalar gibi eğlenmek en güzeli olur :)
Aynen süperdi geçen sene :)
Birader de sordu ne yapacağız diye. Hiçbir yılbaşı böyle fikirsiz olmamıştım. : )
En güzeli evde oturup tombala çekmek :D
Geçen yıl Sapphire'in içindekı Joker Club'taydım. Suat Ateşdaglı, Kaan Gökmen vs güzel djler vardı fakat organizasyon büyük hayal kırıklıgıydı. Gece 2' de alkol kalmamıstı. Localar alt üst olmuştu... Sınırsız alkol olan partilere gidecek olanlar herseye hazırlıklı olsunlaar ;)
bende düzgün konaklamalı çok abartı fiyatı olmayan bir şey bulursam gidicem kız arkadaşımla yoksa herzamanki gibi evde ps3 fln takılırım :)
ankara da yok mu boyle fıkrı olan
istanbul boğazında Teknede yılbaşı eğlencesi herşey dahil 175 tl.(yemek,sınırsız içki,oryantel şow,dj performans).Katılmak isteyenler benimle irtibata geçsin tech üyelerine indirim yapıcam.
NOT: Rezervasyon Şarttır.
Fatih GEZER 0532 3974753
GEZER TOUR
biz askeriz :D
Gecen sene ev partisi yaptık bakır kazanda şaraplı maraplı 15 kisilik yemek yaptık. Herkez icecegi kadar icki ve erzakla eve geldi baya da bi eglenceli gecmişti.
Ertesi sabah ev sahibi olarak ev komple iptal oluyor o baş agrısıyla bıtun gun temizlik yaptık cok eziyetliydi :)
Bu sene de aynı sekılde evde kutlama yapmak istiyoruz yine arkadaşlarla bakalım kısmet.
geçen sene benden askerdim usta birliğine daha yeni katılmıştık
kimseyi tanımıoz tertipleri bile tanımıoz
bi baktık kısa dönemler hariç hepsinin elinde extralar cıgaralar banyoda koavalar koridorda baliler falan
saat 12 oldu saydılar 30dan geriye sonra sızıp yattılar
o gün çok şaşırmıştım sonradan alıştım :)
konuyu düşürmeyelim yeni fikirler gelsin : )
Geçmişinde birçok ödül bulunan "Atelier", Ortadoğu’nun en büyük eğlence ve etkinlik ajansı "Alchemy Project" tarafından yaratıldı.
"Atelier", Dubai'de gerçekleştirildi ve Fashion Week, Art Dubai, Dubai Film Festival, Dubai Dünya Kupası gibi organizasyonlarda ev sahipliği yapmış 200'den fazla sanatçı sunumu ile Dubai'nin öncü eğlence markası haline geldi.
"Atelier" bugüne kadar Snoop Dogg, Nicki Minaj, Chris Brown, Faithless, Gorillaz, LMFAO, Craig David, Neyo, Leona Lewis, Taio Cruz, Toni Braxton gibi yüzlerce sanatçı ile beraber projeler gerçekleştirdi.
"Atelier & Alchemy Project", yılbaşı gecesinde birbirinden değerli sanatçılar ile yaşanmamış bir eğlence yaşatacak ve misafirlerine unutulmaz bir parti deneyimi sunacak. Dünyanın en önemli DJ'lerinden Benny Benassi, Faithless, Groove Armada, Kelis ve Bedük bu gecede izleyici karşısına çıkacaklar. Bunların yanında Atelier'in kendi DJ'lerinden DJ Majestic ve DJ Fabio Rehn de ilk kez İstanbul seyircisi karşında çalmanın keyfini yaşayacaklar. ATELİER/FESTIVAL yaratıcı show ve konseptler ile mükemmel bir gece yaşatmayı hedefliyor. Dubai’de yer alan Havai Fişek gösterilerinin yayını ve dünyadaki diğer Atelier gecelerine canlı bağlantılar bunlardan sadece bazıları.
Benny Benassi
Faithless
Groove Armada
Kelis
Bedük
İstanbul, Dubai ve Brezilya’dan daha birçok DJ daha sonra açıklanacaktır.
Tarih: 31 Aralık 2013
Kapı Açılış: 17:00
KüçükÇiftlik Park, İnönü Stadyumu'nun yanından Nişantaşı'na çıkan Kadırgalar Caddesi üzerindedir. Toplu taşıma araçları ile gelmek için Taksim yönünden Şişli yönüne giderken Harbiye durağına, metro ile gelirken Osmanbey durağına yürüyüş mesafesindedir.
Park'ın önünde 200 araçlık İspark Otoparkı vardır. G-Mall Alışveriş Merkezi'nin vale hizmetini kullanabilir ya da Hilton Oteli'ne ait olan 500 araçlık kapalı otoparktan, Hilton Convention Center'in arkasında bulunan 150 araçlık açık otoparktan faydalanabilirsiniz.
GÜMÜŞ BİLET ( ERKEN ALIM-SINIRLI SAYIDA) 199 TL AYAKTA/GENEL ALAN
GÜMÜŞ BİLET 249 TL AYAKTA/GENEL ALAN + SINIRSIZ YERLİ İÇKİ
ALTIN BİLET 299 TL SAHNE ÖNÜNE GEÇME HAKKI + SINIRSIZ İÇKİ
PLATİN BİLET 399 TL SAHNE ÖNÜNE GEÇME HAKKI+ SINIRSIZ İÇKİ + ÖZEL İKRAMLAR
Geçen sene izmirde kutlamıstım mövenpick hotelde gayet güzeldi manzarası falan cok iyi bu sene yıne ızmırdeyim ama nerede kutlarım kararsızım izmirlilerin tavsiyelerine bakalım
çoğu insanlar ağzıyla içmeyip sağa sola saldıracak yer aradıkları için
sakib bir yer düşünüyorum bakalım artık
bu sene yıne denıze gırıcem :D
atelier deki bilet 420 tl yazıyodu biletix de ...
Propaganda akar:D
arabayla çıkmamak lazım, cezalar hakkaten can yakıcı. hiç polisten kaçma vs gibi atraksiyonlara gerek yok, arkadaş çevresiyle bi evde toplanmak en mantıklısı bencede, mekanlar gereksiz kalabalık iti kopuğu heryerde. dışarda normal zamanda da her hafta sonu eğlence var genelde clublarda, cafelerde. yada kızlı erkekli roll falan yaparak girmek lazım alkolsüz falan tertemiz :D
Beyler bu Hiltondaki program 150 TL mi 100 TL mi?
Bileti nerden alabiliriz? Torpil falan bulabilirmiyiz? Kizli erkekli 10 kisiye kadar getirebilirim.
Sanirim Harbiyedeki Hilton'da olacak.
Bursa'da nereye gidilir var mı önerisi olan?
Ben ptt'ciyim, sağlam bir şey çıkmazsa evde çiğköfte rakı yapar takılırım , forumu açar project cars okurum :)
Conrad İstanbul 14 . Kat da ki cafe&bar tarzı yerde güzel dj eşliğinde program varmış manzara servis ve gelen kesim olarak iyiymiş dedi arkadaşlar rezervasyon yaptırdık bakalım .
babamla 2 kadeh içeriz , 23.30 gibide uykuya dalmış olurum muhtemelen.benim için bir anlamı yok yılbaşının , allahın hergünü bir bence.
Askeriyede artık şartlar ne gösterir bilmiyorum ama acemi birliğinde bi avuç çekirdekle yetinicez muhtemelen :)