babamla 2 kadeh içeriz , 23.30 gibide uykuya dalmış olurum muhtemelen.benim için bir anlamı yok yılbaşının , allahın hergünü bir bence.
Printable View
babamla 2 kadeh içeriz , 23.30 gibide uykuya dalmış olurum muhtemelen.benim için bir anlamı yok yılbaşının , allahın hergünü bir bence.
Askeriyede artık şartlar ne gösterir bilmiyorum ama acemi birliğinde bi avuç çekirdekle yetinicez muhtemelen :)
yilbaşilarini oldum olasi sevmedim hep bi sıkıntı vardi , dişari çıksan en gereksiz adamlarla ayni ortamlari paylaşiyosun belki yilda 1 kere dişari çıkan g*tü başi oynayan lavinyolarin yanina düşüyosun.. Ev partileri daha güzel ve daha samimi oluyo aslinda. Şimdi bu kadar konuştum ama bende mekanda olucam büyük bi ihtimal :S
Konu nerelere düşmüş...az canlansında secenekler artsın...haydiiieee
Ankara'da hayat yok yine:D Konu hep İstanbul odaklı kalmış.
Ankara icin onerisi olan yokmu yav :D
Ankaralılara önerim ucaga atlayıp antalyaya gelip otel de eglenip 1 2 gün kalıp dönmeniz yönünde :D
Teknede yılbaşı partisi kişi başı 175 tl ( yemek , limitsiz yerli içki) herşey dahil biletler tükeniyor acele edin derim.
300 KİŞİLİK TEKNEDE
ORYANTEL ŞOW
DJ PERFORMANS
CANLI MÜZİK
HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİNİ YAKINDAN GÖREBİLME FIRSATI.
NOT: Damsız Mekana Giriş Yapılmıyor.
0532 397 47 53 fatih
Arkadaş bütün programlar avrupa yakası. arabasız çıkıcaz iyi tamamda taksiye ortakta olmak istemiyoruz.
yokmu cadde civarında bir yer tavsiye edicek canlı müzikli..
dipnot sorusu : Hakan altun nerde çıkıyor bu sene gören bilen varmıdır?? çok iyi sahnesi var.
yok mu ankara da bı aktıvıte yaw
ankaralilar bursaya gelsin bizde ankara ya pavyona gidelim :D
diyecem de 10 bin bayiliriz heralde yılbaşinda pavyona
izmir'de club gibi değilde daha ağır başlı bir seçenek yok mu acaba yok mu izmirli hiç :)
Ankaralı İbocan - Adı Batsın Bu Sevdanın ( Yeni ) 2013 - YouTube
bu ıbocanı yılbasında eve davet etcen ıste eglence o zaman:D
bu sene alanya ya gidicem ama nerde nasıl kutlarım hiç bi fikrim yok :D
Batum hakkinda herhangibir bilgiye tavsiyeye sahip olan varmi