User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Turkcell Superonline Fiber Optik Kablo Rezaleti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Turkcell Superonline Fiber Optik Kablo Rezaleti

Arkadaslar, Ist Anadolu yakasinda oturanlariniz goruyordur, Turkcell Superonline haril haril yaz aylarindan beri fiber optik kablo dosuyoruz diye heryeri delik desik etti, etmeyede devam ediyor. Actiklari cukurlari, ustun koru uydur kaydir bir asfaltla yamalayip toz pislik icinde heryeri birakip gidiyorlar. Butun yollar les, toz ve yama icinde kaliyor ardindan.

Kadikoy Belediyesine e-mail atiyim diyorum ama burasi ***** Turkiye oldugu ve teknoloji caginda benim sikayetimi kimsenin iplemeyecegini bildigim icin dusunup dusunup vazgeciyorum.

Bunun bir hal caresi yok mudur ? Her sokakta arabanin lastigini yardirmamak icin resmen cambazlik yapiyoruz. Onu da gectim, dumduz sokak kazi sonunda rezalet yamali bir halde teslim ediliyor.

Is yapan hanzolar saolsun eline bir supurge alip pisliklerini bile supurmuyorlar. Oyle camur, pislik icinde birakip gidiyorlar. Ne yapabilinir bu durum karsisinda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada da durum aynı malesef

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MErsin'dede doğalgazcılar aynı şeyi yapıyor asfalt yeni eski dinlemeyıp kafalarına göre kırıyorlar uyduruk bir yamayla işlem tamam,asıl anlamadığım bu borunun sol şeritten geçme gibi bir zorunlulugu mu var logar kapaklarıda tam teker hizasına ayarlanıyor biraz ortalayalım dedikleri yok sahipsiz bir ülkedeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün istanbulun yolları yamalı bohça gibi. Laf olsun diye asfalt atıyorlar kasisten beter oluyor. Ben de cok sikayetciyim bu kazı olaylarından. Bunun dısında fiberoptik kablo olduğunu biliyodum ama turkcell olduğunu bilmiyodum

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Türktelekom yapıyor diye biliyorum ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Erenköy, bostancı, suadiye ve içerenköyde de bu çalışma yapıldı.. Herhangi bir pislik, dandik yama, lastik yarılacak derece yarık vb olumsuzluk görmedim..

Bir de... Turkcell Superonline mı yapıyormuş bu olayı?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim burayıda kazsınlar diye zırt pırt taciz ediyoruz adamları gelip kablo için kazan falan yok

siz belediyeye şikayette bulunun bence bizim burda yakın zamanda ilgileniyorlar bu tarz durumlarda

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yerde böyle değil mi zaten ? Doğalgaz için kazıldı, fiber için kazıldı. Yama üzerine yama yapıldı.

Bubi tuzakları gibi yollar.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiber için kazmıyorlar ki ? Robotları var bi tane, yerin altından kazıyor ilerliyor o. Bizim binaya ve iş yerine bu şekilde çekildi kablo.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asfaltı belediye atar , superonlinenın bir suçu yok adamlardan asfalt parasını çatır çatır alıyorlar. Ara sokakları ilçe belediyesi , ana yolları büyükşehir belediyesi asfaltlar. Hatta aldıkları teminatı 1 yıl tutarlar çökme vs olursa teminatı bozarlar. 19 metre asfalt için İBB ye 5.400 tl teminat yatırdım hala bekliyorum teminatın çözülmesini ( asfalt parası hariç. )

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazan superonline
    Sebebide turk telekom logarlarin sahibi ve hali hazirda olan alt yapiyi superonline in kullanmasina izin vermiyor. Bu yuzden superonlineda o testeremsi makine ile asfalti boru genisliginde kesip kendi fiberini yerlestiriyor. Soylede bir anlasma var turk telekomun fiberini oldugu yere 5 sene boyunca supeonline hizmet veremiyor. Bu acelenin sebebi o yani. Kadikoyun ihalesini alana kadar zaten kadikoy belediyesi ile baya bir ugrasmislar ama adamlar olabilicek en duzgun sekilde yapiyorlar kazmayla kaldirimlara girismek yerine ihtiyaclari kadar kaziyor..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kolay para burdan kazanılıyorki, asfalt ve kaldırım. malzeme alınacak yer belediyenin seçiminde, malzeme alınacak bütçe belediyenin elinde, yapan işçi belediyenin elinde. yani her yerde kazanmak varken, niye 1 seferde bu alt yapıyı bitirip kapatsınlarki,
    1-2-3 kez yamanır 1 sene içinde sonra yol gine yapılır, gine yamanır kazılır edilir gine 0dan yapılır. Türkiye burası, kaldırımları yaparlar parasını halktan toplarlar göya ilk okulda bile vergiyle yol su elektrik diye öğreniyoruz

umarım yakın zamanda öğreneceğiz yolu asfaltlamadan önce alt yapı çalışmalarını bir kontrol edip, ona göre düzenleme, yenilemeleri yapıp. hatta uygun kanalları önceden yer altından açmayı öğrenebiliriz.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler konu hortlamış olacak ve belki sorum saçma olacak ama yardım lazım.

Patron tutturdu araştır diye doğru duzgun bişeyde soylemedi.

Sorun şu.

Evin önüne fiberoptik gelmiş döşenmiş patronda bundan yararlanmak istiyor ama etkinleştirilmesimi gerekiyormuş açılmasımı gerekiyormuş neymiş. Bu işi kim yapar bi araştır diyor.

Dsmart kullanıyorlar evde adsl diyorumki dsmartı arıycaksınız ne alaka dsmartla diyor.

Kesin bir bilgi istiyorum nedir ne yapmak gerekir.

Bilen söyleyebilirmi.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartmanda belirli bir çoğunluk sağlanmadan o bina için fiberi aktifleştirmiyorlar. Bina yönetici oy çoğunluğu var aktifleştirin derse Superonline aktifleştiriyor.

DallaraF395 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemerburgaz Gokturk'e sifir asfalt dosediler 1 hafta gecmedi heryerini deldiler ortasina refuj yaptilar yanlarinada yama. Her sene yagmur yagdiginda havuz olur belirli yerler yine bu sene kavis vermediler ayni sey oluyor. Ben evcillestirilmis babunlarin bu mevkilerde calistigina inaniyorum, yok yapamiyorlar kapasite belli fazla birsey beklememek lazim.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erenköy, bostancı, suadiye ve içerenköyde de bu çalışma yapıldı.. Herhangi bir pislik, dandik yama, lastik yarılacak derece yarık vb olumsuzluk görmedim..

Bir de... Turkcell Superonline mı yapıyormuş bu olayı?
    1 seneyi gecmis adamlar evin onunu kazali hakikaten, hala evimde fiber hizmeti yok.
    Telekom genel dagitim binasi evimin 50 metre ilerisinde olmasina ragmen esir kaldik 8mbit adsl'e bagdat caddesinde...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 seneyi gecmis adamlar evin onunu kazali hakikaten, hala evimde fiber hizmeti yok.
    Telekom genel dagitim binasi evimin 50 metre ilerisinde olmasina ragmen esir kaldik 8mbit adsl'e bagdat caddesinde...
    Geçenlerde yan apartmana bağlandığını gördüm, konuştum Superonline ile;

Aynı şekilde bizim sokağa da geleli 1 seneyi geçti herhalde ama bizim apartmanda yok. Verdikleri cevap, apartmandan belli bir çoğunluğun talebi veya apartman ile sözleşme imzalanmadığı takdirde vermiyorlarmış. Yani ADSL gibi her apartmana ulaşan uç'lar mevcut değil. Apartman yönetim toplantısında konuşulduktan sonra başvuru yapılırsa muhtemelen gerekli bağlantılar yapılabilir.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde yan apartmana bağlandığını gördüm, konuştum Superonline ile;

Aynı şekilde bizim sokağa da geleli 1 seneyi geçti herhalde ama bizim apartmanda yok. Verdikleri cevap, apartmandan belli bir çoğunluğun talebi veya apartman ile sözleşme imzalanmadığı takdirde vermiyorlarmış. Yani ADSL gibi her apartmana ulaşan uç'lar mevcut değil. Apartman yönetim toplantısında konuşulduktan sonra başvuru yapılırsa muhtemelen gerekli bağlantılar yapılabilir.
    Hmm ben bir konusayim superonline ile o zaman bakalim nasil bir basvuru istiyorlarmis
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm ben bir konusayim superonline ile o zaman bakalim nasil bir basvuru istiyorlarmis
    Benim taşınma durumu var, olmasa uğraşacaktım. Yeni yerde artık kısmetse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)