Anu Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle yorum yapıyım, 3 kanallı helikopteri burnuma kondurabiliyorken bunda ilk uçuşumda çok sağlam bir yerime vurdu, kıvrandırdı :D Alışana kadar zor, korkuyor insan. 2 ve 3 kanallılar gibi dengesini kendisi sağlamıyor, ufacık bir tepkide alıp başını gidiyor. Havaya yükselme ve sağa sola dönmesine alışmak kolay ama ön-arka sağ sol yatması zorluyor insanı. Kumandayı çok hassas kullanmak gerekiyor, küçük helikopter olduğundan tepkiler ani ve hızlı, insanı telaş yapmaya zorluyor. Kontrolü bırakmazsan bir şey olmaz ama telaş yaparsan ilk gün bir yeri kırılır gibi. 15-20 dk sonra havada gezdirecek kadar alışabildim. Önceki helikopterleri düşünerek bana parça gerekmez diyordum ama gerekecek sanırım, sipariş versem iyi olur :D Defalarca havada yakaladım bir yere vurmadan önce, daha yere çakılmadı ama 2-3 kez pervanesi duvara sürttü.
En güzel yanı jiroskop sayesinde kumandayı hassas ayarladıktan sonra kenara koy, süzülmesini izle, etrafında dolaş :D Hatta kumanda ayarlarından kendi kendine daire çizecek şekilde ayarlayabiliyorsun. En çok o hoşuma gitti, alıştıktan sonra sabit tutması da kolay. En iyi uçuş başlangıcı bana göre havada elden bırakmak ama gücü ona göre ayarlamak lazım. Yerden havalanırken çok savruluyor. Şarjı başlangıçta zorlamama rağmen 5 dk kadar gidiyor ama tabi duraklamalar da var. Sakin kullanımda aralıksız 5-6 dk kullananlar var.