double horse 9097 modeli.
ağırlık durumunu bende düşündüm... o yüzden max 2000-2200Mah olabilir boyutları ve agırlıkları birbirine yakın...
Printable View
Simdi baktim oyuncak fiye tabir ettigimiz 3 kanal model ve fircali motor kullanıyor. Kesinlikle pili buyutmeni tavsiye etmem cok cabuk isinan ve isindikca omru cok cabuk kisilan bi motor kullaniyor tavsiyem bir den çok pil alip ucus aralarini 10 15dk ara vererek ucurman olur.
beyler bu linkteki üründen sipariş verdim yüksek tavanlı ofis içinde mesai sonrası eğlence olsun diye aldım, stabil ve dengeli uçar mı daha önce deneyen vardır belki?
New 2.4GHz 4CH R/C Remote Control RC 45CM LED Gyro Big Helicopter Gifts-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com
Burda daha ucuza bulabilirsin ve tavsiye etmem yedek parca sıkıntısı olur ve ilk heliniz illa kirim yasarsiniz gerci cok sakin ucan bi model. Benim tavsiyem v911 hem ufak hemde çok agresif ve cok zevkli bi heli kocaman quadcopter topladim ama hala v911 i birakamadim.
v911 tarzı biraz ufak vardı 50-60 liralık olanlardan zaten onu kontrol edebiliyordum gayet rahat ama geçenlerde sert düştü dengede duramıyor bende biraz daha büyüğünü almak istedim
helinin dengesini sağlayan şey üzerindeki gyronun kalitesidir. O yüzden daha büyük daha iyi uçacak diye bişey yok. Bu tip rc konularında yıllardır tecrübe ettiğim şey pahalı olan gerçekten iyidir.
Hort olucak ama,
quadcopter'e niyetlendim. Syma X5C alma arifesindeyim ama bu meretler modifiye oluyor mu?
Daha yüksek çözünürlüklü kamera, daha uzun uçuş süresi ve fpv uygulama
nekadar bütcen var bu iş için söylersen daha çok yardımcı olabilirim
elimde copterx 450 var carbon tube , thk dan alınma kumanda 6 kanallı ekranlı , ve bi çok yedek parça mevcut isteyen olursa özelden iletişime geçebilir