Bilal hayırlı teskereler ;)
Printable View
Bilal hayırlı teskereler ;)
hayırlı teskereler ...
Hayırlı teskereler.. Sağ sağlim gidip gelin. :)
hayırlı teskereler Allah sağ salim dönmenizi nasip etsin
bi gidemedin spor gazetesi.
Allaha emanet ol yavrum, hayırlı teskereler. Ara sor, bişey olursa alo yap canının istediği zaman..
hayırlı teskereler bilal :) abimde orda yapmıştı acemiliği sonrasında ankaraya düştü :) ankarada da bu man halk otobüslerinden kullanmıştı :D
hadi hayırlı tezkereler sayılı gün çabuk geçer :)
hayırlı teskereler sultanbeyli çocuğu :D kendine iyi bak oralarda kardeşim...
hayırlı tezkereler Bilal.
4 mevsimi 1 günde görmüştüm orada, soğuğa gerçekten hazırla kendini.
mecburiyet caddesinde de bir yukarı bir aşağı dolanırsın artık :)
hayırlı teskereler...
bende 347 kısa dönem olarak 1 ay orada acemilik yaptım.en kötüsü çavuş ve onbaşılara komutanım diyorsun ve bunu bölük komutanı subay söylüyor.kışın çok soğuk oluyormuş.yazın bile sabah kısa kollu formayla duramıyorduk.biz eski koğuşlardaydık yenileri yapıldıysa daha iyidir.tek büyük kantin var çok kalabalık olduğu için kolay kolay sıra gelmez yiyicek bişe yok.sonuçta 1 ay dişini sıkıcan çabuk geçiyor.
Hayırlı teskereler :)
hayırlı teskereler
var abi eğitimleri nasıl ? kayıtlarda sıkıntı oluyormu? birde kantine istediğimiz zaman çıkamıyormuşuz doğrumu?[/QUOTE]
çok çok hafif. şurdan hesab et butun torpil kadrosu orda yani hep beraber egitim yapacaksınız kosmak sürünmek yasak askere lan dahi demek yasak. kaymakam , cumguriyet savcılarıyla beraber askerlik yapıyosun sonucta. kantin işine gelince her molada gezici kantinler geliyo eğitim alanına. eğitim haricide gidebiliyosun istediğin zman. erbaş taburunda yaparsan yeni binadır ordaki otel gibi. destek grup komutanlığının orda yaparsan biraz daha eskidir. ama iyidir. birisinin yanında kantin birisinin karsısında ve ayrıca koguslarda buyuk nesacefe makinaları var çay felan alabiliyosun 24 saat. baska sorun varsa tek tek cevaplarım. poset dyecekler gidince :D alıstır kendini
Hayırlı teskereler :)
Vaybe 7 sene önce gittiğim gün aklıma geldi Hav er eğitm tugayına. Sabah karla kalk,öğlen güneşte piş, akşama ıslan o montlarla koyun gibi kok :D Hayırlı tezkereler.
hayırlı teskereler adamım :)
hayırlı tezkereler, allah'a emanet ol :)