bence çok doğal bu tür sohbetler neticede konu kia hyundai pegeout honda mazda v.b gibi markaların alternatif modelleri oldumu biraz ağır olucak ama kimseye itafende yazmıyorum her zaman hazımsız yada eğitimsiz bilgisiz birileri iğneleyici aşalayıcı bir şeyler yazıyor.. onun saçmalamasını birileride ciddiye aldımı konu olmadık yerlere uzuyor..
Lafım kimseye değildir kimse üstüne alınmasın çünkü bu genelde her tür bu tip alternatif konularda oluyor honda konusundada oluyor pegeoutdada oluyor renaultdada oluyor..
o yüzden şaşırıcak bir şey yok..
Bence Pro ceed etrafında sohbete devam edelim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aldıktan sonra milletin saçma sapan muhabbetlerine maruz kalmamak için bile alınmaz![]()
Tango-1 never dies.
gercekten videoda abartı yok forumdan yılmaz ve fatihle gittik .yeni bmw 3 serisi bıle dıreksyondakı yukarı assagı ıcerı dısarı harekeete tak tuk vururken enterasandır mesela bunlarda yokceo boşuna şasırmamış.
kımse fanatıklık yapmasın gıtsın test etsın her aracta oldugu gıbı . bıde alış amacı onemlıdır.
alakasız olcak ama polo gtı ve ıbıza cok guzel araclar ve spor araclar tıpkı ceed gt gıbı. sırf o salak konsolu yuzunden asla ıbıza almam dıyorum. bu 'bence'dır sence farklı olabılır. yanı kımseye dayatma yapamassınız. herkesın kriterı farklı.
kımı derkı ben o aracı recarosu var dıye almam gıder kendım takarım daha hızlı arabaya bınerım gıbı. kımı full çakılı ıster sunroofuna kadar polo gti da adam sunrrof bıle almıyor nedenağırlık yapıyomuş
lan yerım ağırlıgını 100 kg fark etsın ne olucak ? ama mahmut abi için o 100 kg çok onemlıdır vs vs vs dıye uzar gıder konu
Valla ben önyargılıydım kia ve hyundai'ye karşı. Yakın bir abimin i30'una bindikten sonra leon'dan hatta birazda passat'tan soğudum. İ30 benim çok hoşuma gitmişti tarzı,donanımı,rahatlığı denemeye değerdi. Aynı donanımlarda bir vw araca sahip olmak istersen aralarında hemen hemen 25-30.000 tl oynayabilir.
Tabii herkesin görüşü ve fikri kendine o yüzden insanlar ''bence'' kelimesini kullanıyor.
imzasız..
daha önce de söyledim; yok şu paraya şu araba alınır mı, yok bu paraya bu araba alınır mı vs... bu konuyu açsam, yazsam sabahı bulur diye söyledim.
1 yıl içinde sahip olduğum otomobiller, verdiğim paralar ve etraftan gelen yorumların sadeleştirilmiş halleri:
2003 jaguar x-type 2.5 (140.000 km) 33.000 tl
bu paraya bu donanım iyiymiş ama yakıtı yorar seni. satarken de çok zorlanırsın.
2013 citroen ds5 1.6 thp (0 km) 80.000 tl
tipi 10 numaraymış ama o para citroen'e verilir mi abi Allah aşkına!
2001 mercedes e200 kompressor (96.000 km) 58.000 tl
ooo çok temizmiş ama çok para vermişsin. o paraya yeni kasasını alırdın.
2003 bmw 5.20i (202.000 km) 38.000 tl
bu km'deki bmw alınmaz, ha Allah var çok temiz.
2013 audi a3 1.4 tfsi (0 km-özel sipariş) 122.000 tl
yuh! 120.000 lira a3'e verilir mi abi kafayı mı yedin!
dikkat edin, hemen hepsinde genel olarak şu yorum var: "o para ona verilir mi?" ya da "çok vermişsin" vs... ulan ne kadar tecrüben var? pazardaki fiyatlandırmalardan ne kadar haberdarsın ya da otomobillerin niteliklerine ne kadar hakimsin? ha sen x markaya y parayı vermezsin, o ayrı konu. bu türlü her görüşe saygımız var ama önce bilgi, deneyim be gözün sevem...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
konuyu okuyunca aracı web sitesinde araştırdım tasarımı çok güzel.
Biraz scirocco biraz megane coupe ye benziyor gibi geldi. Ama bu zamanlarda hangi araç birbirine benzemiyor ki!
Teknik özelliklerinde yakıt tüketimini bulamadım. İç trim kalitesini kullananlar yorumlar zaten ama aracın hızlanması bana motor gücüne göre biraz zayıf geldi. Hiç degilse sıfır 100 ü bir yarım saniye aşağıda olabilirdi bence.
Abi daha önce de bu konuları konuştuk sen aynı örnekleri yine vermiştin tekrar veriyorsun zaten ama işte bir şey diyemezsin ki sonuçta kişiden kişiye değişir daha bu olayın ayrı boyutları da var örnek veriyorum;
120 A3 e vermişsin bari 1.6tdi ve sline olanını alsaydın diyenler de çıkacaktır yani hani illa bir şey söylemek için söyleyen o kadar çok insan var ki . İnfinitiyi aldık 100.000 euroyu geçti gelmiş forumdan biri diyor ki onun yerine az daha koyar panamera alırım . Ne diyeceğimi bilemedim vallaO yüzden bu tartışma hiç bitmez konuya dönecek olursak çok yakışıklı bir araç parasının hakkını donanımlarını veriyor tarz bir araç sahibi olmak isteyenler için birebir bence
![]()
@ceyhun737; aynen kardeşim.
şunlar bazı modellerin dizel ya da benzinli en dolu versiyonlarının fiyatları. piyasanın aslında nerelere ulaştığını bir kez daha düşünün ve varın hesabınızı siz yapın:
toyota corolla: 76.000 tl
nissan qashqahi: 90.000 tl
citroen ds5: 105.000 tl
hyundai accent blue: 56.000 tl
fiat 500l: 62.000 tl
vw golf: 88.000 tl
suzuki s-cross: 86.000 tl
renault clio: 54.000 tl
sayısız çoğaltabilirim... şimdi bu fiyatlara bakılarak çok kaliteli ve eksiksiz donanımlı bi pro_ceed gt 73.000 eder mi, kesinlikle eder bence. ha alınır mı? o artık alıcı kişiye kalmış...![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
herkes için her aracın fiyat eşiği değeri vardır..
bana sorsan 5 sene önce bir araca 20 bin tl den fazla vermezdim
2 sene önce 40 bin tl den fazla vermezdim
şimdide en fazla 60-70 den fazla hayatta vermem o parayıda verirsem en iyisini alırım misal şu anda Allah izin verirse 2006-2007 arası E200 arıyorum kendime..
o parayı verirsem en iyisini alırım.. kimse bana 70 bin tl üstüne c segmenti araç aldıramaz deselerki iç trim dış tirm kompozitleri altın kaplama gene almam.. Ama bu benim tabiki alanada sonsuz saygı duyarım..
70 bin tl yi mercedese verdim mi kapıdan çıkdım mı arabaya bakdım mı dışardan paramın hakkını fazla fazla görürüm ama C segmenti ne olursa olsun içimde hep bir boşluk olur..
herkesin bir yaşam şekli arabaya bakış açısı var tarzı var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)