Binmeden yorum yapmak saçma az ön yargilarimizdan kurtulalim bence.
Printable View
Binmeden yorum yapmak saçma az ön yargilarimizdan kurtulalim bence.
Bende şu anda a6 2.0 tdi ve honda jazz var ikiside satılıkda hangisi satılırsa önce diğerini satışdan çekicem..
Allah izin verirse 2007 mercedes e200 avagarth arayışındayım Elimde bir tanede hyundai sonata var diğer bmw mi sattım e90 3.20d sonatayı elimde tuttdum millet niye bmw yi sattın bunu satsaydın dedi .. onlara dediğim iki tane e90 bir tane sonata etmez dedim..
binmeden konuşan çokdur.. benim sonata içinde aynısı geçerli binmeden hyundai mi ıyy ayy oyy diyorlar senin ne işin olur yaa diyorlar bir biniyorlar bunu hyundai mi yapmış çok iyi ya trim kalitesi çok iyiymiş baba içi ferahmış v.b gibi bir sürü pozitif feedback geri dönüş alıyorum kısaca her şey ön yargı...
etrafımdaki birçok arkadaşımda 2005den beri çeşit çeşit kia hyundai araçlar var hepside verilen paraları fazlasıyla hak ediyor. tamam kusurlarıda var ama o dolulukta bir alman alsan çok daha fazla fiyat verirsin. özellikle son nesil i30/cee'd korelilerin c sınıf için ürettikleri araçlarında en üst kaliteye ulaştılar. şuan için bence tek kusurları dizellerindeki fazla tüketimleri onuda sınıfındaki diğer araçlar seviyesine düşürdüklerinde rakiplerini epey zorlayacaklar.
korelilerin en büyük hatası türkiyeye ticari ile girmek oldu.. ticariye getz ve accentıda katıyorum..
hani ilk nasıl kafada yer edersen öyle gider derlerya o misal..
millet korelileri getz ile accent ile tanıdı ... şimdi korelinin en kral aracını getirsen genesisi getirsen adam gene hyundai kia yı duydumu direk accent ile getz ile bir tutucak beyin otomatik oraya gidiyor ne yazık ki..
boşuna denmemiş önyargıları yıkmak atomu parçalamakdan zordur diye :)
Test – Kia Pro_Cee’d GT | Otomobil Dünyam
Dusunen arkadaslara belkı yardımcı olur .
Kia Sportage awd 2.0 184ps lik arac var, 1700 kilo , Tiguan sahıbı arkadasımda x1 sahıbı arrkadasımda aracı ınceledı cok begendıler , ha neyı begenmedıler okadar ozellık koyup elektrıklı koltuk koymamasını :D yakıt gıdıs yoltutus ve kış perfonmansı gayet ıyı bır arac ama herkesın ılk dedıklerı '' Delimisiniz 100 mılyar kiaya baglanırmı satılırmı elınızde kalır bılmem ne '' dedım tamam aynı donanım ve ozellıklerı bmw ya koydum , 140 tıguan 135 cıvarı oldu , x3 dırek bos 145 den baslıodu Ozaman ıcın , eeee Şimdi aradan 2 sene gectı bınen gezdırdıgım ve arada ısteyen ve kullanmıs olan arkadaslarımdan bazıları 1.6 ix35 ve sportage aldılar , bır tanesıne de dızel sportage aldık !! Ama algı onemlı , Kia ben golf gti yada meganı gecerım dememıs ))) bu sınıfa yenı gırdıler , buda ılk modellerı , 70 bıne bu gucte ve donanımda bana alınabılıcek bır arac gosterın , ??? Araç görsel acıdan cok ıyı , şanzıman motor iyi hızlanma bıraz vasat , 5 sene garantı de var ,,, Vw grubuna laf yok ama şişirilme fiyatları var , yoksa Mer. A serısı yerıne golf tercıh ederım mesela ,
Not : Otomobil dünyamda inceleme videosu var , gayet acık secık anlatmıs arabayı , artı test araclarıda gelmiş , deneyın derım ,
Bizim insanımız modele değil markaya para verdiğinden alınmaz. Alırsan enayi derler, binince vaaay buda mı varmış derler. Farklı olmak güzeldir, sınıfında iddialı ve mantıklı bir model
alıntı yapmadan yazıyım denecek çok bişey bırakmamis Yavuz ve darkmoon zaten
ben verdigim paraya aldıgım donanıma bakarım )1 ay once ceedi 56.900 olan etiket fiyatı üstünden cingene pazarlıgı bile olmadan.satıstaki bayan direk verdigi fiya51.500(49küsür liste fiyatı olan clio yerine) e aldım
128 hp dizel tipi hoş bu sınıfta baska araç varsa soyleyin (navi sunroof elektrikli kolutk onpark haric aklınıza gelen cogu donanım var).
51 bin kiayamı verdin diyen cok oldu ama icine girince vekullanan olunca hepsinin fikri değişti
Bugün bayiye gittim araç varsa incelemek için. Satıcının satılacağına inancı yok, araba bayinize gelirmi kullanmasak bile inceleyelim dedim zor dedi. Zaten segment olarak satışı zor dedi, satıcının bile inancı yoksa piyasada tutunması çok zor
bugün bende bayiye gittim inceledim test sürüşü için araçları yoktu..koltuklar beni iyi sardı ve hoşuma gitti ama iş lanet önyargı kia diyor
fiyat olarak 68.500 TL ye indiler sene sonuna kadar
liste fiyatı 73.300 TL
vw fanatiklerine gelsin bu. ayrı konu bile açılabılır aslında bu caps e ama... burdan yazalım
http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vz1c4.jpg
kıa alınır ve keyiflede binilir 2006 senesinde sıfır kıa cerato aldık 2013 yılında sattık 7 sene bindik periyodik bakım harici hiç bir sorun arıza çıkarmadı.
ve şuan tekrar araba değişitrmeyi düşünüyorum ve tereddütsüz tercihim dizel ceed olacak
valla cevaplar için teşekkürler ktm yi inceliycem ama proceed gt gercekten güzel ve yazılım egzoz yay hafif jantlar falan cok tatlı olur.. gidip bakmak lazım bayiye en yakın zamanda