driftboy Nickli Üyeden Alıntı
Okulun girişinde güvenlik görevlileri vardır bizim sürekli, geçen seneye kadar durdurur kimlik sorarlardı, bu sene sormuyolar. bende hergün geçerken araba basık olsun olmasın çapraz geçerim hayvani bi tümsek var çünkü orda. Geçerkende bi kornaya basar inceden güvenliklere el kaldırır selam veririm. Geçenlerde okula çıktım yine, senaryo aynı, tam çaprazladım arabayı tümseğin üzerindeyim bi baktım güvenlik bana doğru adım attı, durdum. Kimliğini göster dedi, çıkardım gösterdim, normal kimliğinide ver dedi, iyi vereyim noluyo dedim hayırdır ? Adamın dediği aynen şu :D
- Birader 5 senedir ben burda çalışıyorum, 4 senedir seni bu okulda görüyorum, haftaiçi hergün okula çıkarsın, hergünde farklı arabayla çıkarsın. Hepimiz simanı tanıyoruz ama kimse senin ne olduğunu bilmiyo, belkide öğrenci değilsin ne bileyim, öğrenci adam okula s2000 le sıfır bmw yle panamera yla okula mı gelir ? Öğrendik öğrenciymişsin.
Birgünde okuldan iniyorum yine abimin bmw'yle . Hayatta olmayacak biyerde çevirme var. Araba gayet esnaf gri şirket arabası gibi e90. Karanlık, elinde fener var polisin, gözüme gözüme tuttu durdurdu. Geçtim kenara, camı açtım ehliyet ruhsat kimlik in alkol testi dedi. Bi dk memur bey hayrola dedim. İndim verdim herşeyi necisin sen dedi öğrenciyim dedim. Lan dalga mı geçiyon bizim zamanımızda öğrenci adam aç adamdı, yiyecek makarna bulamazdı sen 100 milyarlık arabayla okuldan geliyon. Durdurdugum herkes oğrenci benden zenginler nası öğrencisiniz siz dedi. Valla abi yapcak bişey yok şimdi işler böyle dedim al git şunları al git akşam akşam birinize yazcam cezayı boş yere yürü yürü durma dedi :D