Geçen senede koymuştum bu senede koymak istedimlansmanı gece yapılıcak ama buyrun kaçak fotolar
![]()
Geçen senede koymuştum bu senede koymak istedimlansmanı gece yapılıcak ama buyrun kaçak fotolar
![]()
AyB
herzamanki gibi cubuklu sarı beyaz güzel fosforlu olan barcelona özentisi gibi olmus biraz 1. formayada yorum yapmıyorum :S
İlk forma güzelmiş.Alayım bari 10 sene öncenin forması var hala.![]()
hepsi güzel3 numarada hafif celtics havası var ama kaptım, limon sarıda fena değil, alalım 1'er tane takımımıza destek olalım.
1.si guzel,2.cisi kalecıye göre tasarlanmış 3 eh ve 4 cok guzel ve her zamankı cubuklu forma gıbı olmamıs bu sefer renk tonları farklı gıbı geldı..anlamadgım bı konuda bu kadar forma yaptırıolar ama hep cubuklu gıyıyorlar..deplasman kendı saha forma kuralı guya devam edıor... bu arada 3. forma bayern munıh ten calmısız heralde![]()
ya şu yeşil formaya millet sarı diyo ? ne iş benim gözlerdemi sorun var acaba? baya baya açık yeşil forma değilmi o?
evet arkadaslar formalarımız tanıtıldı..ilk önce butun tech turkeylı fenerbahcelılere daha sonra camıamıza hayırlı ugurlu olsun..
kesinlikle cubuklu formabize yakışanda O
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
2 ve 3 gayet hoş...valla ben bi beşikataşlı olarak tebrık edıorum fenerbahçeyi uçtu gıdıor bızde ole kendı capımızda hala bişeyler yaptığımızı sanalım....tebrıkler tekrardan...
Çubuklu![]()
Ötekilerde çok güsel ama .
Güzel olmuş beyendim bende ama hep Adidas biraz sıktı gibi geliyor keşke NIKE la filan anlaşsak daha güzel olur gibi geliyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)