alim satim bayilik + parça + aksesuar
Printable View
Geçtiğimiiz temmuz ayına kadar bende aynı durumdaydım
hiç bir kimsenin yardımı olmadan ve hiç bir mal varlığım olmadan yaklaşık 40 bin tl kredi ile
İddaa ve tekel bayisi açtım.kredileri kullanırkende %10 avanta verdim aracılara
Rabbime çok şükür işlerim iyi hem 1000 tl kira hemde 1000 tl kredi ödeyebiliyorum rahatlıkla.Tabi bunların yanında veregileride ödüyoruz.bütün bu ödemelere rağmen çok şükür kazanıyorum.
benim bulunduğum yerle diğer ganyan bayi arası 465 metre yani 35 mt ile ganyanı kaybettim fakat ilk ganyana başvurmuştum iddaa olsaydı ganyanda şuan mevcuttu bir sonrakı müracatlarda inşallah ganyan makınesınıde getırıcem.
Yani güzel bir nokta bulabilirsen ciddi paralar kazanabilirsin bu işleride düşün bence.
4 senedir bijuteri işi yapıyorum elindeki para bu iş için yeterli bu işi yapmayı düşünürsen her konuda yardımcı olurum 4 sene önce 20 m2 bi dükkanla başladım şimdilerde biri 40 biri 45 m2 iki dükkanım var
15.000 tl ile nasıl bir iş yapabilirim? il edirne
40.000 tl kredi + ne kadar nakite iddia bayisi açılıyor ?
Spor Toto Teşkilatı’nın 20. 03. 2009 tarihli Yönetim Kurulu kararı gereğince bayilik devirleri Teşkilat’ın uygun görüşüne bağlı olup, devrin gerçekleşmesi için bayiliği devralan kişinin 10. 000 Amerikan Doları bayilik devir bedeli, 3. 330 Amerikan Doları terminal teminatı ve 13. 000 Amerikan Doları hasılat teminatını yatırması gerekmektedir.”
bence artık eskisi gibi kazandırmıyor. internetten oynatan çok site var ve kıbrıs üzerinden oynayanda çok var. benim gözlemlerime göre artık internetin pek kullanılmadığı yaş ortalamasının daha yüksek olduğu kesimlerde tutar gibi geliyor ama bu kesimlerde çoğu kişide 2-3 liralık oynayınca sıkıntı çıkıyor ben hesabın içinden çıkamıyorum. sahibinden.com'da devredenlere bakabilirsin çok bayi var.
bir arkadaşım istanbuldaki farklı 30 lokasyona seyyar kahvaltı aracı gönderiyor. çalışanların tamamına boş kagıda imza attırdı. günde 2 saat kadar kalıyorlar ve günlük cirosu 10ooo+ :)
İş kurmak için şu düşünceden kurtulun bir kere.
''Dın dının oğlu bilmem kim gitmiş telefon şubesi açmış, parayı bulmuş şunu almış. 3 ayda lambo almış, 5 ayda villa almış. Demek ki bu işte para var yapayım bu işi.''
Geçin o ayakları. Bilmediği şekilde işlerle, sektörde başarılı olanların oranı 100 kişi içinden %10'dur %15'tir max. Elinizden ne gelir ne işi yaparsınız ona karar verin önce.
Misal babanız, amcanız veya akrabanız ne iş yapıyor? Diyelim ki ayakkabı tamircisi. Tamamen örnek. Günümüzde ayakkabı tamirciliği ile alakalı ne sektör var? Hiç bir şey yok. O zaman neymiş? Az çok bildiğin işi günümüze uyduracaksın. Yani ayakkabı tamirciliği ile alakalı ne kadar araştırma yaparsan, bugüne uydurursan o kadar çok kazanırsın.
Bence bu yollardan gidin ve bilmediğiniz çok yabancı olduğunuz sektörlere girmeyin. Az çok ta olsa bildiğiniz işi yaparsanız ilk önce tanıdıklara iş yaparsınız sonrasında dışarıya açılırsınız.
Hedefler çok önemli. Hep kendinize bir hedef koyun ancak bu ulaşabileceğiniz bir şey olsun. Örnek veriyorum. 10 m2 'lik dükkan tutup ta ''ben bu dükkanla Lambo alırım'' demeyin yani :) en çok yanıldığımız nokta bu. 10m2'lik dükkan açtığında hedef 50m2'lik dükkan olur. 50 olduğunda ev alayım dersin. Evi aldıktan sonra merkezi bir yerde 150m2'lik dükkanım olsun dersin. Böyle böyle gidin.
Sadece fikir vermek istedim. :)
kahvaltı aracından kastı böyle bir araç 30 tane araçla günde 10 bin kazanmak biraz hayal gibi geldi bana iş yapabilceğin yerlerde cafeler pastahaneler oluyor onlarda kendi araçlarını çıkarıyorlar zaten kapının önüne..
http://i44.tinypic.com/e96yyx.jpg
bikaç farklı araç kullanıyorlar.
bi tanesi bildiginiz pilavcılardaki gibi el arabaları
digeri ise minik minibüs ya da doblovari araçlar.
bildiginiz ekmek arası kahvaltılık satıyorlar. maliyet 1,5 lira civarı(ydı) satış ise 3,5
ilk araçta kendisi çalıştı. 450 liraya bi araba yaptırdı ve demirciler sitesinde bizzat kendisi sattı.
şimdiyse işçi kesiminden plaza çalışanlarına kadar pek çok kesime satış yapıyor.
kafamı zikim benim neden aklıma gelmedi dedirten en büyük etken ise yatırdıgı minik de olsa sermayeyi daha ilk haftasında çıkartmış olmasıydı.