61 hp bisey dgilmis gercekten az ne ki yani
Printable View
farkeden nedir 106 da aynı dynoda 175hp ben aradaki fark için konuşuyorum 106 nında asıl değeri farklı demekki
burdan hesap edersek taraf tutmadan yazıyorum
aranızda 60hp kadar bir güç farkı var cooper tam takılı kilosu tahminen 1200(belki daha az) diyorum
106 da full sökükse tahmini 800 (belki daha az) civarıdır ki arada 400kg fark yapar
400kg fark bence 60hp den daha ciddi bir rakam hani kesin 106 geçer demem ama cooper ında öle elini kolunu sallayarak gideceğini sanmam doğruya doğru :icon_tup:
eee ben aksinimi dedim bastığım gibi geçerim dedim mi ama arabamada sonuna kadar güveniyorum hodri meydan okan seninde koydugun videoları bilirim zamanında vites kaçırdığım videoları koyupta scirocco geçtim diye konu açmakla olmuyoo o işler :) o yüzden senin yorumun pek tarafsız olmaz
olay bana döndü :D ben senle denememi yaptım :) pardonda tanıyamadım k.bakma :) hangi scirocco bu bende hangi araç vardı onu bile bilmiom
ben vites kaçıran birinin videosunu koymam emin ol kaçıran kişide zaten denemeye devam etmez bırakır sen ettiysen ben onu bilemem öyle bir talepte gelse zaten video koymazdım başka biriyle karıştırmayasın benide..
Ben hala donus yolundaki videolari bekliyorum
aynı durum benim basıma da geldi orhan :)
Atasehırde erdal yanıma geldı red 106 ıle deneyelım dedı
arabası full sökük önde teneke jant kısa şanzıman yazılım piston egz amk yok yok :)
deneyelim diyince şöyle bir güldüm (aracımda
fhe p28 b18c1 egz var) geçecğin ***** ama yinede deneyelim maksat zevk olsun dedım.
1 defa deneme girişiminde bulundum 2 de oturduk gaza 3 bitti 4 e atamadım bıraktım.
Bu muhteremlerde gitmiş hemen videoyu koymuşlar :) sormak yok çekiyoruz demek yok :)
bana mı denk geliyor anlamadım bu 106 familyası komple ketenpere spec :)
ha bu arada erdala bu konudan dolayı herhangi bir kin yada sinir beslemedim.
dedim ya güldüm geçtim sadece.
orhan senin araban muadillerine göre güzel yuruyor bizzat gördüğüm için söylüyorum.
Arabayı değiştirdin sınıf atladın birde denediğin arabalarda sınıf atlasan senin için iyi olur :)
hatırladım typer desen hatırlardım zaten de biz senle bikere basmadık bikaç kere denemiştik hatta okanda yanındaydı sonuç hep aynıydı yani vites olayınıda daha yeni duydum senden ozaman bile böle bişi sölememiştin olayın üstünden seneler geçti helal olsun yeni aklına gelmiş kaçırdığın heralde :D neyse eski muhabet irdelemeye gerek yok ama seni hatırladım :) istersen f7r ile cooper için bir rovanş yaparız bu sefer dikkatli at vitesi ama ben şanzımanı kırarım yinede vites kaçırmam çünkü :D
Erdal arkadasimiz konuya girip cikiyo durmadan su donus yolunu senden ricam komple koy izleyelim neden yuklemiyosun komple istyorum ama kesme bicme degil koy izleyelim
belki bu sefer 200 den sonra geçersin hani iddia ediodun ya özcanda kapak etmişti :D yeni geldi aklıma bak :) komik arkadaş iyi gülmüştük ozaman :D dikiz aynasında aracının resmini almışım resmen :D
erken merken basıonda gene işin olmuyo :D rüyada yaşamayız biz bak videodaki de rüya değil :)