Kadıköy'de bir büfeden aldım bugün, hiç bir baskı hatası yoktu 1-2 ufak imlâ hatası dışında..Onlar da olur çok önemli değil..
Sıkılmadan okuduğum dolu bir dergi olmuş..Elinize sağlık..
Printable View
Kadıköy'de bir büfeden aldım bugün, hiç bir baskı hatası yoktu 1-2 ufak imlâ hatası dışında..Onlar da olur çok önemli değil..
Sıkılmadan okuduğum dolu bir dergi olmuş..Elinize sağlık..
eskişehirde hiç biryerde yok daha gelmediğini söğlediler.
d&r
migros
gazete bayileri
ankarada kızılaya tekrar indigimde buldum ama dergilerden 1 2 tanesinin icindeki boyun askılıgınn olmadıgını gördüm ;)
An itibariyle 2 adet edindim :)
cok guzel bır sayı olmus gercekten. Ellerinize Saglık
PS:Pekte Afilli cikmisim yahu fotografta :)
bostanlı migrosa gittim biraz önce yok bence bundan sonra dergi çıktıktan sonra konu açın sonra mağdur oluyosunuz:)
Gökhan bey dergi bayilerde. Şu an için bir problem yok. Bostanlı Migros'da dergi olmaması sizden önce dergiyi başka kişilerin satın almasından kaynaklanıyordur. Bende az önce evimin yakınındaki Carrefour'a ve benzinciye gittim. Diğer dergiler var fakat Tuning Türkiye yoktu. Dergi geldi mi diye her iki yerde de sordum. "Geldi fakat bitti" cevabını aldım. Her hafta saha hizmeti denilen sistem düzenlenir. Bir yerde 10 tane dergi varsa ve diğer yerde hiç dergi kalmamışsa o 10 dergiden bir kısmı alınır ve olmayan yere takviye yapılır. Dağıtım firmasının haftalık olarak böyle bir uygulama yaptığını düşünürseniz dergiyi bulamadığınız yerlerde 1 hafta sonra mevcut olduğunu görebilirsiniz.
Bu arada derginizin içinden boyun askılığı çıkmadıysa bize mail atıp temin edebilirsiniz. Malesef ülkemizde, insanların promosyona bakış açısı çok farklı. İnsanları engellemenin bir yolu malesef yok.
onur@tuningturkiye.com.tr ve saner@tuningturkiye.com.tr adreslerinden birine adresiniz, adınız ve soyadınız, sabit telefon numaranızı yazdığınız taktirde boyun askılığınız adresinize ücretsiz olarak gelecektir.
yanlış anladınız sanırım benim için derginin çıkış süresi çok önemli değil..derginin içeriği iyide olsa kötü olsa alan kitledenim her ay kaçırmadan alırım derginizi ben sizin mağduriyetiniz açısından söledim boşu boşuna burda laf anlatmaya çalışmayın diye söledim umarım anlatabilmişimdir;)
Umursamıyor olsaydık elbette dağıtım firmasını arayıp derginin bulunduğu yerleri öğrenmek için çabalamazdık. Keza boyun askılığı ve hatalı dergiler içinde mail gönderilmesini istemezdik. TechTurkey forumu bizim için önemli ve çok yakın zamanda göreceksiniz ki dergimizle birlikte de bir takım organizasyonlara imza atacak. Artık sıradan birşeyler yapmak yerine gerçekten farklı olanı yapmak için çabalıyoruz. Sonuca bağlarsak bahsettiğiniz gibi bizim için mağduriyet durumu söz konusu değil. Çünkü eksiğimiz olduğunda (-ki eksikler mutlaka olacak bizlerde insanız) telafi etmek için çabalıyoruz. Dergi satılmışsa ve sizin gidip araştırdığınız yerde şu an itibariyle dergi bulunmuyorsa nedenini ve ne zaman tekrar orada dergi olacağını açıklamak da bize bir görev gibi geliyor. İnanın şurada yazdığınız beğeni ve eleştiri mesajlarını 1-2 kişi okumuyoruz. Reklamcısı, çaycısı, genel müdürü, tasarım ekibi, fotoğraf ekibi kısacası herkes okuyor. Sizlerin beğenisiyle mutlu oluyoruz. Bundan dolayıdır ki her mesaja itinayla cevap vermeye çalışıyoruz.
Maşallah biraz evel aldım :D süper süper bayıldım Bizim büfede herzman var .Bize ayırıyorlar .Ellerinize sağlık
cıvıc harıka ya bu sayıda cok guzel..
OnurCUM sözüm sana bidaha tolga açarsa bu topic i küfürü yersin :)
bende bugün alabildim çok güzel dopdolu bi sayı ellerinize sağlık
yalowada gene yok
onur abi pm attım adresi;) önemli degil ama zahmet olmazsa yollarsanız seviniriz =)
bmw nin marşpiye si haricinde dergiyi begendim :)