evet ama benzın olmus 5 lıra ınsan dusunuyor:)
Printable View
1.2 tsi ı alalı yaklaşık bir ay oldu , 1.5 depo gezdim.iki hafta önce de otomatik 1.6 8v a3 aldık , gidiş olarak 1.2 tsi bariz üstün.
tüketimi de şu şekilde.
semtten hiç çıkmazsan , market iş güç , kısa mesafeli ortalama kullanımda tüketim 7 7.2
E5 e çıkıp (sizde eskişehir yolu , konya yolu , ist.yolu) sakin 100 110 km hız ile 5 5.2
Gazlamalı kullanımda 10 12 leri görüyorsun:):)
Özette sakinde kesinlikle dizeli aratmıyor ama mahalle arası veya performanslı kullanımda yakıyor.turbolu araçlarda bu var.En tutumlu ve en müsrif hali arasında uçurum oluyor.
A3 le ne yaktığımızı daha tam olarak bilemiyorum ama perforöans beklentisi varsa uzak durulmalı
Performans beklentisinin cevabı 1.2 mi diyebilirsiniz ama 1.6 dan gayet iyi ve tatminkar.
Valla lpg nin acemisi olduğum için bi süre benzinde gezdik , onun için net bişey diyemiyorum ama 1.2 nin sakin sürüşü ne dizel ne lpg aratır düşüncesindeyim
1.4 Tsi 180 hp Cupra ortalama yakıt tüketimi.
http://i42.tinypic.com/2jbo27n.jpg
Esp siz boşline :) ama vw boşu gibi deil hiçdeilse , deri fonks.direksiyon , çiftyön dijital klima , sis farı , hız sabitleme var.
http://www.techturkey.com/forum/otom...k2-12-tsi.html
1.2 TSI motoru ibizada kullanıyorum. Yokuşlarda ani hızlanmalarda üzmüyor.Şehir içi trafiğe çok takılmadan (İncek, Konya yolu, Eskişehir Yolu) ben 650 yi rahat görüyorum. Yanlız ekonomi yönünden bakıldığında bir kaç arkadaşımız 1.6 lpg'li kullanıyor onlar da çok memnunlar. Hani LPG'li stylance da düşünülebilir ama LPG maliyeti, LPG aracın bakımı vs durumu sizin kararınıza kalmış.
Dediim gibi 1.6 makyajlı mı? + ne var ekstra?
Nereden görürüm olup olmadığını?sadece çekiş kontrol tuşu var el freni yanında.rcd 510 aklımda.Birde piano black:)
güncelllll leon yok mu:)
güncelllllll yok mu yorum yapcak olan
1.2 TSi için günümüz modern 1.6 atmosferiklerini baz alabilirsin. Yakıt tüketimi de performansı da aynı bu yönde. Ama dikkatli otomobili ezmeden kullanırsan.
1.6 Mpi içinse konuşmaya değmez ;)