Arenimo Nickli Üyeden Alıntı
1 e 1 olayi yaziyorum ilk agazdan ve en yakindan
Mirkelamdan ciktik hemen orcun ve muharremin arkalarindaydim yanda Erdem abi vardi
Ilk bastilar onlerine tir cikti muharrem sol seritteydi orcun orta seritte orta seritte tir oldugu icin muharrem yol verdi
2. Deneme basamadilar aksilik oldu
3. Denemede tam arkalarinda bastim sanirim 4. Vitese orcun atip nos acti emin degilim once lastiklerden duman geldi ardindan arabadan baya dumanlar gelmeye basladi benim aracima parcalar ucusmaya basladi ve inanilmaz bir duman
Selektor attim orcun hala basmaya calisiyodu baya bir selektor attiktan sonra orcun durdu hemen az onunde ilk ben durdum
Ppr kaanlar va herkes yangin tupleri ile kostular kaputu actilar vs hersey buraya kadar iyi
Gecmis olsun vs vs daha sonra mustang in arkasinda orcun baya bi atesli bagir cagir olay muharremde sakin bir sekilde yap kardesim gel dedi orcun ben gectim vs dedi muharremde ben ondeydim senin arabanin sorun cikardi dedi
Derken zaten genezeli arkadaslar clio ya 5 er 5er binmisler yani acik net art niyet vardi senelerdir rolla gelen adamlari simayen tanirim ama bazi kisileri hayatimda gormedim
Mami abiye biri bise dedi mami abi ile birisi ufak bir agaz dalasi yasadi derken minik dedikleri biri kosmaya basladi minik arkadas pek minik degildi o sira ppr kaan one cikti yumraklastilar kaan sarilip mustang i camurluguna yasladi o sira birisi kufur etmek istemiyorum
Kaana arkadan kafasina yumruk atti siyirdi ben gittim hop mop yaninda S3 ahmet vardi sahitimdir kardesim sen be yapiyosun dedim agznda biseyler geceldi baktim elde bicak
Dedim kardes araba bi sen bicak falan ne is dedim uzaklasti o sira tago tayfunda minik denen arkadas elini beline attigi icin kolundan tuttu assagi cekmeye calisti
Daha sonra minik denen arkadas uzaklastirildi
Ozgun ile hatta daha sonra tutmaya calistik ama olmadi pek sakinlesemedi
Olay tam sakinlesti orcun ozgunle baya hararetli tartismaya basladi o sirada uzun boylu bi arkadas sopa mopa geldi bariyere vurdu kufur kafir
Yani gebzeli arkadaslar pek iyi niyetli degillerdi kavgaya gelmisler
Bizdrn kimseden ne sopa ne bicak hic bise cikmadi
O sira polis geldi herkes kacti ben daha standart arac oldugum icin polisin onunu kestim miley kacti polis ile ufak bir agaz dalasindan sonra herkes dagaldi
Bubdan sonra gebzeli hic kimse ile roll yapmam yakin cevremede asla yaptirmam olay amacini asti
Amaciniz uzum yemek degil bagciyi dovmek zaten roll a cikmadan dalalimmi edelim mi tarzi konusmalar gecmis ayiptir istanbuldan gelen tum tayfa roll cu tayfaydi kimse yaninda eli sopali bicakli arkadas getirmedi