:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: aman abi bi dahaki denemeye roket atarla felan gelirler gerek yok abi :)
Printable View
astra bs denemesinde herseferinde astra önce basılmış ama bs başarılı gitmiş..
maşallah BS yede TM yede BS bi tık öne geçmeye başlıyor zaten kimse bırakmadan
hemen hemen 2 araçta çok iyi
bs nin ses çok güzel maşallah :)
Elin gavuru her roll, drag öncesi tartışıyor, biz neden beceremiyoruz böyle şeyleri, bence izleyici tayfa olmadan tekrar denenmeli
arencim lütfen artık ortalığı karıştıracak yorumlar yapmayın burada prim yapmak isteyen biz değiliz kardeşim farkındamısın ama sensin..
sabahtan beri herşeye yazıyorsun lütfen artık yazma..
BENİM SİZE BİR TEKLİFİM VAR BU KONU BURADA ÇOK UZAYACAK DAHA KIRICI VE ANLAŞILMAZ BIR HAL ALACAK. BU AKŞAM BIR YERDE TOPLANALIM MI? BU KONUYU YÜZYÜZE TARTIŞALIM KONUŞALIM.KLAVYE MUHABBETİ HARBİDEN ÇOK SIKTI. EN İYİSİ BU KONUDA RAHATSIZ OLAN HERKES GELSİN BİR YERDE OTURUP KONUŞALIM.YOKSA GÜNLERCE UZAYACAK VE BİR TÜRLÜ KİMSE KİMSEYİ ANLAMAYACAK.
banane kardeşim senin kız arkadaşının yanından geldiysen,bak sana insan gibi yazıyorum yazdığın yazıya bak, dakikam yok felan.. ben burada bişeyleri çözmeye çalışıyorum sen hala yok kız arkadaşımın yanından geldim yok size ayıracak zamanım yok,bende evde hasta annemi bıraktım geldim anladın mı beni..ama ben senin gibi papağan gibi aynı şeyi yazmıyorum.Gelmeseydijn kardeşim o zaman.gelecek kişiler belli zaten.
Diyorum ya buradan kırıcı oluyoruz.Oturup yüzyüze konuşmak en mantıklısı.Arencim ama sen gelme olur mu?
Neyi çözmeye çalışıyosun Allah aşkına ya bırak Alper boş konuşuyosun tarzınız hep aynı aba altından sopa gökstermek herkes kalitesini koydu ortaya dün gece benim şahsım adına konuşuyorum size ayrıcak vaktim yok istediğimide yazarım sana soracak değilim hadi bak işine şimdi
Olanlar olmuş, üstünden saatler geçmiş. Kim kiminle denemek istiyorsa onunla denesin. Gebzelilerle denemem diyen arkadaşta denemesin kendi kararı sonuçta. Gebze'ye denemeye gidende yanına isterse roket atar alsın öyle gitsin. Herkes okudu yeterince olanları, kendi fikirlerini oluşturdu. Burada daha da uzatmanın bir anlamı yok. Yeterince çirkin şeyler olmuş zaten, herkes kendi bildiğini yapsın bundan sonra. Otomobil için değmez bencede, herkese iyi eğlenceler.
.................................................. ...............................................
Devran bana yazmissinda ben sadece cok yakin arkadasimin deneme sonucunu merak ettim bn ne yazmisimda konuyu ateslemisim 3.mesajim su konuya ilk ikisi ozgune digerini simdi bs typer astra sonucunu sordum
Sopa bicak vs bizemi kalcak ihale burda bircok adamla kavgam olduda sopa bicak aklimin ucundan gecmedi allaha sukur
O yuzden herkes sorunun kndinde arasin baskalarina laf soylemeden once