Aracım FULL+FULL dür sadece sunroof yoktur, bide deri koltuk yoktur oda zaten yazın terletiyo :)
İlan başlığı: ACİLLLL diye acilmis aciklama kisminda keyfe keder yazanlar var bide :)
Printable View
Aracım FULL+FULL dür sadece sunroof yoktur, bide deri koltuk yoktur oda zaten yazın terletiyo :)
İlan başlığı: ACİLLLL diye acilmis aciklama kisminda keyfe keder yazanlar var bide :)
Aracımda belden aşağıya temizlik boyası vardır boya takıntısı olan aramasın.
Ulan artık millet arabası kirlenince yıkamacıya götürmüyor direk belden aşağıya boyatıyor herhalde ahusfvsdlıhfsdvşf :D
Airbagi çalınan arabaya denk geldikten sonra şaşırmıyorum artık yazılanlara :D
Aracımda 4 parça hariç değişen yoktur. İletişim; 0567 675 65 55 - Agâh Bey :D :D :D :D
aracimda gunes yaniklari vardir yani orjinal boyasi uzerindedir. bu kadar temiz ve orjinalini bulamazsiniz.
son zamanlarda rastladigim en malca aciklama :)
At uzvu surtmesinden dolayi iki parca degisen vardir.
Bunuda satarken ben koyayim:)
Tavan hariç güneş yanığından boyalı !!!!! :D O nasıl güneşse
Başlık : ACİL, İHTİYAÇTAN SATILIK
Giriş : Annemin ameliyatı için satmak zorundayım.
Sonuc : 2004-2008 Dizel Polo ile takas olur.
Ben bunu canlı gördüm. ahahahahah :D
Hor kullanılmış, yüksek km'li, çok değişeni olan yorgun araçlarla kıyaslamayın. (0 km fiyatına)
Ölücüler,Mezarcılar Boş Muhabbetciler Aramasınlar, Lütfennn Ne Benim Vaktimi Alın Nede Siz Vaktinizi Harcayin! (Piyasanın altı fiyat verseler anlayacağım)
YOĞUN İLGİNİYE TEŞEKKÜR EDERİZ. (maksadı satmak değil zaten)
görüldüğü gibidir. (bakış açısına göreyse maşallah)
Çok temiz , yeni yıkattım ;)
ciddi alıcıya pazarlık yapılır konusulur vs gibi kısmına ayar oluyorum. nasıl bir kavram olmak gerekir ciddi alıcı için ?
kafamdaki secenekler arasında eleyip begenip alma niyetkim varki aramışım sole olabilecek fiyatını iki tarafada uyarsa zaten gelip alırım direk
sonuçta bir avuç civata
bu laftan nefret ediyorum
Efsane "bilen bilir" benim için :)
Atarlı ilanlara ayar oluyorum,işinize gelirse pazarlık için aramayın kalp kırarım,takas teklif etmeyin gidin başka araç bakın vs :)
Bunu yapınca araca + değer kattığını düşünen modeller var.
Keyfe keder satılık
Ev alacağım için satılık
Ölücüler aramasın vs.
Son zamanlarda en çok dikkatimi çeken mesaj atmayın mesajla araba alınmaz yazanlar.Zaten ilanı koyarken mesaj kısmını kapatabiliyon mesaj almak istemiyosan kapat işte ..
Bende en çok aldıktan 2 ay sonra ilan açıp , gözüm gibi baktım...Boncuk,garajdan çıkmadı terimlerine gülüyorum...
Araba gelmiş 5-10 yaşına 2ay temiz bakılma ile geçmişi düzeliyor :)