Bastonlu hurdalarla uçan tabutlarla takas olmaz :D
Printable View
Bastonlu hurdalarla uçan tabutlarla takas olmaz :D
çakmaktan bile az yakan palio...
'tek nokta kabin hasarlı' ---hasarlı bi tır görmüştüm ilanda. kabin arkaya yapıştığı halde tek notkta yazmış. nası bi noktaysa :D
en sinir olduğum laf Bilen Bilir.ulan madem öyle git onlara sat arabayı
''Sahibim beni satıyor'' neyy lann
şu Donanım olarak aracın halı paspasından bardaklığına güneş gözlüğü gözüne kadar donanım olarak yazanlar varya.. heleki bunu birde çok lüks araçlara yapıyorlar panamera s500 v.b gibi sanki hiç aracın donanımı yok bir onlar var donanım akseaur olarak :)
Yanlış post
Farzet ki bu aşkı hiç yaşamadık :) Ünal Turan reisimizin lafı :D
Yazılacak tek şey; ''sahibinden temiz'' standart, net :D
birgün araba pazarında başımıza gelen olay..
aracı satan biziz. pazarlık yapıyoruz el sıkışıyoruz. yanımıza elinde çekirdek kafasında araba pazarında satılan fotur şapkalı bi adam yanaştı. izledi izledi sonra boşver arabayı alıcı alır dedi gitti :D 3-4 sene oldu hala düşünüyorum ne demek istedi acaba :D
Gırtlak dolu
3.5 parça lokal boyalı (bildiğin 3 parça boya 1 parça lokal var işte:D)
Motorda çelik piston egzantrik var 180 beygir (bizim arabamızdaki pistonlar plastik sanki:D)
Araç bu haliyle verilecektir. İstenirse KPro, Emme, Egzantrik, Koltuklar, sağ ön çamurluk sökülür fiyattan düşülür :D :D
bende gırtlak dolu lafını son bir kaç senedir dilime doladım :)
bakdım millet hidrolik direksiyon klima abs airbagli arabalara full diyor..
bu donanımın üstüne elektrikli koltuk sunroof gelirse full+full diyor .. :)
birde esp'li akıllı cruise sistemli blind spot donanımlı şerit takip sistemli bixenonlu gibi donanıma sahip olan araçlar var onlar ne olucak ben işde a dan z ye bütün donanımı olan araçlara artık gırtlak dolu demeye başladım :)
birde zamanının ötesinde bir donanıma sahip olan araçlar vardırya onlarada zamanına göre gırtlak dolu diyorum :)
abdestsiz binilmedi
en ayar olduğum forumdada yazılıyo sinir oluyorum Trde tek
sahibinden muoaaayyerr yer uçağı.
Al işte amcanın yazdığı başlığa bak :)
Connecting site...
Düşenin dostu olmazmış,artık ihtiyaçtan değil keyiften satılık.
Takas fiyatım XXX
Kaput açtığından dolayı tavanda boya vardır.
Orjinal 3 parça boyalı.
XXX Finanstan tamamına kredi imkanı