püskürtme boya yı ilk defa duydum :beuj: ruloylamı boyanıyordu önceden bilmediğimden soruyorum:D:D arıyıp soracaksın :D
Printable View
*Manita avcısı
*TR'de tek
Araçta Renault R 9 1.6 Fairway.Alıntı:
ORJİNAL RUHSATLI SİLAH Farzetki Bu aşkı yaşamadık hiç..
memur hemşire doktor öğretmen teyze amca felan gördüm de ilanı şuan çok aradım bulamadığım için çok üzgünüm..
ben "COCA COLACIDAN" başlıklı bi ilan gördüm.artık adam depoda mı çalışıyo distribütor kamyonu mu sürüyo bilemem ama başlık aynen bu şekildeydi
Geçen Ankara'da satışta olan bir arabanın açıklama satırında aynen şoyle yazıyordu.
"Araba Denizli plakalı ancak Denizli'de deniz yok"
Hala düşünüyorum bu adam ne demek istedi :soru:
Bir de bu ''Orjinal-Hatasız'' sıkıntısı var. La sanki tüm araba üreticileri sığır,ürettikleri arabaların çoğu hatalı flnmış da birtek kendi ellerindeki olması gerekenmiş gibi yazıyorlar.
arkadaşımın kız kardeşine bi araba almaya gittik yenimahallede bi yere, sanırım demetevler orası, arkadaşıma satıcı hatasız boyasız demiş, bizimki de kaporayı gelmeden önce yollamış, neyse gittik baktık arabaya sol marşpiyelden vuruk, kazalı yani araç, tüm jantlar cizik içerisinde, hatırlayamadıgım birsürü şey,
hani bu araç değişsensizdi dedik, adam pişkin pişkin 'değişsensiz hatasız ya işte' dedi, böyle şerefsizler de varmış cidden moralim bozuldu, arkadaş da neyse kavga cıkmasın diyerek cıktık oradan, gittik sıfırını aldık aynı arabanın
yani ibinetor araba değişsensiz demek için arabayı yaptırmamış, var mı böyle bişey?
Ilk sahibi doktor smdide ogretmenden satilik
Biz eski scooter ın ilan başlığına "ÇOK TEMİZ 125 RR" diye ilan vermiştik :) Arayan gülüyordu :)
-Bilen bilir
Hastasından hastasına, dostum sende gazla
verilmişse görmedim k.bakmayın
en son corsa c gördüm ilan '' çocuklu bayan'dan '' diye açılmıştı
Tedavilik...
Hasar kaydı vardır (pert te olsa üç parçadan da birleştirilse tek cümle bu :D)
Aracımız aciliyetten dolayı satılıktır.
Birde muayyerdir ve o kelimeyi yazmaya çalışanların muarrer muerrer gibi saçmalatmaları var.
Denizli'de deniz yok.Deniz olan yerlerdeki gibi çürüme olmaz demeye çalışmış.***** özellikle iç kesimlerde, sahil arabalarından uzak durmaya çalışıyor insanlar.
Ben de 120 yi ancak yapabilecek arabalara "yer uçağı" yazmalarından uyuz oluyorum.Ama asıl kızdığım bomboş arabalara tüm donanım seçeneklerini işarertlemeleri.Detaylı ilan ararken klimalı diye işaretliyorsun bütün kuşlar karşına çıkıyor.Sinir.
Bmw ilanlarindaki "Benimle Maceraya War mısın? " ibaresi de beni bitiriyor
Semtin Dedikodusu.. :)))
Pazarlığa aramayın kalbinizi kırarım...
*bakmadan geçme
*hastasından hastasına
*üzülerek satıyorum
*bayandan acil
*ilk görüşte aşk isteyenlere
*O MEŞHUR PEMBE SLX - DİŞİ AVCISI
*doktordan öğretmenden memurdan pilottan hemşireden bayandan subaydan bunedir arkadaş bu nasıl bir ilan verme şekli :))