valla avartarı görünce :D klasik soruyu sorayım sana arıyomusun hgt yi ?
Printable View
Bende şimdi aveo'yu satıyorum ilanı falan yok kendi çevreme lafta söylüyorum, aracın üzerindeki ekstraları yaptıklarımı sökecek bir bayana kullanabileceği şekilde vereceğim diye kafamda planlıyorum
Amcanın biri müşteri oldu dükkanda otururken dedim bu fiyat böyle böyle. Bindi ee bu çok sekiyo orjinal teyp takılı değil lastikler ince falanda fistanda şu fiyata olur ancak ben buna böyle nasıl bineyim dedi..
Tamam dedim senin dediğin fiyattan ama yaylarımı alırım jant lastik alırım tesisatımı sökerim zenonlarımı sökerim vs. vs. sana orjinal fabrikadan çıktığı şekilde teslim ederim dedim
Ozaman ne anlamı kaldı diyo :) cümleye bak lan nedemek ne anlamı kaldı sen onları kusur olarak görmedinmi bende fiyatını kabul ettim ama herşeyi sökerim üstünden dedim
Ben ama aracı bu şekilde gördüm. Tamam gördünde bu şeklini sevmedin ama dedim. Sonra dedim bana şuan araç lazım şuanda dedim satmak pek işime gelmez biz senle anlaşamicaz amca sana başka araç verelim vs. direk postaladım adamı. Uyanığa bak ordan para kesiyo üstündeki ekstraları beğenmiyo ama kalsın diyo söküp satacak...!
Başka forumdan bir arkadaş Golf ünü satılığa çıkarmıştı 26 bine. Almayı isteyenle aralarında geçen muhabbetin fotosu, belki bilenler vardır :D
http://i.imgur.com/Nyg7ymvl.jpg
telefonda pazarlık ederim. ama arabanın herturlu kusurunu eksiğini söylerim. bakmaya gelen adam arabada söylediğimin dışında birşey bulamaz. işine gelirse alır gelmesse güle güle derim.
şehir dışına da 2 tane araba sattım. ikiside geldikleri zaman teşekkür edip gitmişlerdi.
Bu adamı arayıp, araban temizmiş 7 ye verirsen bi bakıyım diyesim var. Açıklamış birde uzun uzun.
Connecting site...
daha bı saat once basıma gelen bı olayı yazayım :) cumartesı gunu biri bızım corollayı dukkanın önun de görmüş, dukkana gelmiş,araç sızın mı dıye sormuş. Babam evet demiş. satılık mı dıye sormuş,yok demiş, adam demiş abi param peşin, Temiz araç arıyorum bulamıyorum memurum param kısıtlı,falan filan babamı 39.000 e satmayı ıkna etmıs. Araç benım ustume olduğu için babam benım numaramı vermıs adama.Bugün geldi adam buluştuk yanın da bırını getirmiş, Yanın da getirdiği adam , sağına soluna baktı bu araba bu para etmez sen az daha dusur dedı. Dedım ne kadar dusureyım ? 36 ya bız bunu alalım zaten toyotanın 2. eli yok daha yuksege satamazsın,ben yıl da 50 tane araç alıp satıyorum piyasayı bılıyorum.merak ettım sordum, Dayı meslegın ne ? dozerciyim :D Amk herkez galerici oldu zaten dedım. bindim arabaya geri geldim. Boşu boşuna uykusuz kaldım bugun
en keyiflisi de bunun şu motoru şu para, şu kasası şu para, bu parayı etmez tipleri.
ağır giydiriyorum
pazarlık zamanla öldürme anlamına gelmeye başlamış ülkemizde bende en son corsayı satarken sahibinden mesajları yüzünden sinir sahibi oldum :p 36 yazan fiyat 26 ya aynısı var diyo onu alsana madem aynısı birde pazarlık sünnettir var ulan sanki dininin tüm gereklerini yapıyor pazarlık sünneti kalmış :p
Benim de çok araba alıp satmışlığım yok ama yaşça benden büyük adamlar gelip kırk takla atıp, mala *** atmaya falan çalışıyorlar. Ben utanıyorum öyle davrandıkları zaman onların adına. Ama kararlı olmakta fayda var. Mal benim, araç yürümese bile bu fiyattan bi kuruş aşağı olmaz, gerekirse kapıda çürütürüm diceksin ki benim mantığım gerçekten bu. 1000 lira aşağı verceğime 2000 lira masraf yaparım kafam rahat binerim. He illa satıcaksın, kafaya koymuşsan da son fiyatına pazarlık yapmaya çalışana bir daha pazarlık yapmaya çalışmayacaksan seni kırmam diyeceksin. Zaten bunu dedikten sonra pazarlık yapmaya çalışan adamla ticaret olmaz.
Adamlar pazarlık sünnet diye kanına giriyorlar ama pazarlık yapmaya başladıktan sonra dürüstlükten eser kalmıyo. O zaman da sesimi çıkarmıyorum gitmesini bekliyorum artık resmen. Konuşuyo konuşuyor, son fiyat bu diyorum. Konuşuyo konuşuyo son fiyat bu diyorum gidiyo.
Ben mal pazarlamayı falan beceremediğim için böyle davranıyorum. Bi de adam görüşmeye geldikten sonra fahiş fiyat istese bile malı yağlayıp ballayıp fahiş fiyata bile verebilenler var onun da yetenek olduğunu düşünüyorum:)
aracım ilandaydı, telefonda pazarlık adetim değildir ancak biri aradı en son ne olur dedi rakamı söyledim kabul etti, arabayı görmeye geldiğinde de abi son ne olur diyo, telefonda konuştuk ya dedim ona göre geldin sende dedim, abi telefonda ayrı şimdi araç başındayız buraya kadar geldik diyo, allah arabasını satana sabır versin.
Aha bir canlı örneği daha...
Connecting site...
Arabayı da 7 ocakta almış feysbuk fotosundan belli.. Biz ne zamandan beri böyle birbirmizi s*kmeye çalışır olduk anlamadım gerçekten.. 1 tane de ortak arkadaşım çıkıyor da görünmüyor.. 2 type-r bi vti ım olmadı ama olmuş gibi gösterdim çaktırmayın beyler hahahaha kamer abinin olduydu öz abim sayılır sıkıntı yok :D
Fotoyu en aşağıdan yukarı doğru okuyun.
http://i.imgur.com/mvSQLQs.jpg
Yine halt yedim aracımı ilana koydum arayanlar ben bu araçtan arıyorum sizinki çok şık duruyor vs. vs. ıvır zıvır eeee öyle bir fiyat veriyor ki adama telefondan geçip uçasım geliyor sen diyorum akıllımısın dalgamı geçiyorsun adamdaki cevap ee chevrolet kapanacak el mahkum satacaksınız diyor vay bee özgüven patlaması yemin ederim. Çok şükür arabam istediğim fiyatı görmesine 500 tl kaldı. İnat ettim görmeden vermem benle mezera gelir :)