İstanbuldaysan ben ataşehirde okurken paladiumda sureklı goruyodum alt zemın katında pet şop vardı oraya bak derım.
Printable View
İstanbuldaysan ben ataşehirde okurken paladiumda sureklı goruyodum alt zemın katında pet şop vardı oraya bak derım.
Ben K-9 hayvan ciftligi isimli bir ciftligin bakirkoydeki petshop dukkanindan almistim internetten arastirirsan K-9 hayvan ciftligi diye cikar buyuk ihtimal. 2 aylikken almistim ben su an 3 yasinda ve safkan cok guzel bir kedi ama fiyatlari konus butcene uyarmi bilmem
Bende. Var hocamm..bbeyaz 2. Aylik sutten kesileli 20 gun oldu..saf persiyan yuvarlak gozlu,cok sevimli..butun aksesuarlari arti mamasi tasima cantasi taragi mama kabi tuvaleti dahil 1100 cocugun alerjisi oldugu icin satilik..kacirilmiyacak firsat
pet shoplardan alınan hayvanlar malesef eve gelir gelmez hasta çıkıyorlar.
yetiştiriciden almaya bakın
evcil hayvanın hediyesi olmaz...
http://www.yorkshiretr.com/wp-conten...57155403_n.jpg
kedi değil zaten asıl türü vaşak sınıfında vahşi türlere dahil olduğu için bizim ülkemizde ve avrupa ülkerinin çoğunda yasak ama başka bir tür ismi daha var o yolla sokuyorlar ismini unuttum :) hani pitbull amerikan staffordshire hesabı :)
zaten köpek gibi izlemişdim youtube da adam tasma takıp gezdiriyor falan :) tırsarım öyle hayvanla aynı evde allah göstermesin vahşi kanı bir kıpraşır kapar bir yanımızı :)
Teleskop akvaryum eminonunden alabilirsin kediyi. İki tane aldim persian ikiside masallah canavar gibiler evlatlarin