Her istasyonda değişiyor demek ki. Benim yangın tüpü bagajda,eşyaların altındaydı zor buldu adam. :D Bişey yazmadı. Motor numarasının yerini bulamadı(bende bilmiyodum) Motor no okunmuyor yazdı yolladı. :D
Printable View
Geçip geçmeme durumu o an sıra size geldiğinde sizin aracınıza binan zaatı muhteremle çok ilgili. Corsa C yi sol rotta boşluk var diye geçirmedi bu şekil trafiğe çıkaramazmış, eyv dedik gittik baktırdık. Kaldırdık lifte opel servisinde. Gel gelelim boşluk falan yok. Acaba eline neyi aldıda boşluk sandı orası muamma.
En son muayenemden 'motor uzerindeki akünün ust kisminda ki + kutup basinin ustunde olmasi gereken plastik kapak yok ' diye hafif kusur vermislerdi :)
Herşey muayeneci elemana bağlı benim cam filmime kusur yazmadı ilk yardım seti ve yangın söndürme tüpü yoktu onları da yazmadı. Ancak emniyetin verdiği plakayı harflerin şekli uygun değil diye hafif kusurlu yazdı :)
Yarın muayeneye bi araç götüreceğim airbag lambası yanıyor bu ağır kusurdan sayılıyor mu?Daha öncede söndürttüm bilgisayara bağlatıp bi süre sonra tekrar yanıyor.Araç Nissan micra.
Benim de bir sorum olacak. Aracın muayenesi geçmiş, fark etmemişim. Polis cezayı yazdı, 7 günlük geçici kağıdı da verdi. Ancak önümüz bayram olduğu için bu 7 gün içerisinde yaptıramayacağım gibi görünüyor.
Bayram sonrasında muayeneyi yaptırsak emniyete gidip ek olarak men kaldırmak vs gerekli mi ?
Ekran görüntüsü aşağıda. Hafif kusur görünüyor.
https://i.hizliresim.com/Q79mrZ.png
Öncelikle geçmiş olsun,benim bildiğim 7 gün içinde gitseniz de şubenize gidip bildirmeniz gerek .Bu şekilde yaptırıp satışta şubeye gitmek zorunda kalanları biliyorum.
Yani Eğer sistem değişmediyse her durumda muayene yaptırdıktan sonra şubeye bildirmeniz gerekli.
Araçtaki arıza ışıkları sıkıntı değil muayeneden geçer
Konuya bir güncel çekeyim, muayene yaklaşıyor :D
Benim akü arkada yani bagajda, buna ağır kusurdan bırakma ihtimalleri var mıdır? Daha önce başına gelen ? :D
2 gün önce sanayide bir yerde soktum emisyona geçti son susturu,egr iptalli,katın içi de boş.sadece bu ruhsat kalkmış onun yerine kağıt veriyorlar.ayrıca bu sabah da normal muayeneye gittim bir ümit taktırmadım egzosu kat durduğu için çok ses yapmıyor diye ama ön camda film olduğu için ve susturucu eksik diye geçirmediler.yan ve arka camlardaki filme ses etmiyorlar.
Benim muayenede yapılmadı daha son susturucu iptali var bunu taktırıcam ondan geçmiyo herhalde, 4cm yay var araç f30 geçer mi bide jantlar 19 lastik ölcüleri ön arka taban boyutları farklı. Yay ve lastikleri değiştirmem gerekir mi