yilbasindan beri 10tl ye aliyorum parlementi hos o paket icsemde bitiyo icmesemde bitiyor final haftasi :-)
Printable View
yilbasindan beri 10tl ye aliyorum parlementi hos o paket icsemde bitiyo icmesemde bitiyor final haftasi :-)
oha 1 haftadan fazladır her yerden 9,5 a alıyorum ben benzinlik dahil? kazığın alasını yedim herhalde öyleyse haram zıkkım olsun nediyim
yılbaşının ertesi günü marlboro zammı yapmıştı zaten.
Ciddi ciddi tiksinmeye başladım sigaradan ama günde 1 paketi de geçiyo merdiven çıkınca kalbimin küt küt atmasından da bıktım artık ciddi cidi düşnüyorum bırakmayı
Yılbaşından beri prliementi 10 liraya alıyorum. yedik mi yani şimdi....
camel winston bulmak bir ara hayaldi raftan kaldırıyordu herkes :D
Bilmeyişimi mazur görün :) JTi Grubu nedir? Britsh Grubu nedir? eminim bilmeyipte yazamayan vardır vallahi çok merak ettim.. Bu arada yılbaşından beri Marlboro'ya 9.5TL veriyoruz 9TL iken iyidi birisi daha vermiş örneği 9TL sigara 1TL çakmak :)
yeni konu açmıyorum bunu hortlatayım dedim
konu esnaf çakallığıydı ama bu başka bir çakallık
sessiz sedasız duyurmadan aralıklı günlerle firmalar sigaralara en az 50 şer kuruş fiyat geçirmesi yaptılar bilginize
ne ara yaptılar neye yaptılar şu 50 kuruşu :)
west duo içen varsa yaşadı 50 kr geri geldi.cumartesi sigaracı söyledi. parlıamentte yok bi numara hala.
marlbro'ya endeksi kumbarama para atıyorum, 2 güne bir paket içer gibi hesap edip 2 günde 9.5 tl atıyordum, bir dükkandan fiyat alıp zamlayayım :)
malboş hala 9.5, vallahi yeter bıktık kendimizi zehirlerken bile vergi ödüyoruz anasını satayim...
İçen adama içme demek hakaret biliyorum ama harbiden içmeyin şu zıkkımı... Yazık ayda kaç para zarar ediyorsunuz...saglıgınız da cabası
İcmiyorum cok sukur :D
Yav böle hortlatıp sigaradan kurum ve katran bağlamış kalplerımızı niye zorluyonuz anlamadım ki? :) yapmayın aga yapmayın yaa :)
Sigarayi biraktim, nargileye basladim. Eve bi nargile takimi almanin zamani geldi, disarda ice ice para kalmadi :D