+1881. bence de hazır bu zamlar gelmişken bırakın arkadaşlar. tamam kabul sigara içmek zevkli keyifli ama çok zararlı ve bırakması da zor.
gelin bırakın bu mereti, gençliğinize yazık etmeyin. böylece mutlu ve sağlıklı bir ömrünüz olsun. :)
Printable View
Bu aralar baya bi azaltım ama tamamiyle bırakmam şimdilik :D
Bizim burada bakkalcı bi dayı var 2-3 öncesine kadar 6.5 tan alıyordum cameli zam geldiğini biri yetiştirdi heral de bugün 7 den aldım :D
bende neredeyse 1 yıldır içmiyorum belkide 1 yılı da geçti hiç hesaplamadım ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum bile :D
şimdi sigaranın dumanı, kokusu acayip rahatsız eder oldu. bazen kapalı ortamlarda kafa göz dalmak geliyor yanımda içene :D
ekonomik olarak insanı rahatlatıyor fazladan 250 300 var cebinde her ay :)
sabah uyandığında ağız tadın düzgün, kıyafetlerin sigara kokmuyor. çoluk çocuk rahatsız olmuyor.
vücut eskisine göre mevsim hastalıklarına daha dirençli oluyor. gereksiz ani sinirlenmeler de ortadan kalkıyor.
la en iyisi sibirya soğuklarında dışarıda it gibi titremeye sebep yok :D
isteyen herkes bırakır. bence deneyin.
elektronik sigara kullanıyorum, zamlar umurumda değil. :)
hacım ben de öyleydim nefret, iğrenme vs konusunda sıkıntım yoktu, sakız veya çerez gibi şeylere de sarmadım. staja giderken 2 dal sigaram vardı sabah 7 de, paket almadım içmezsem bırakırım dedim o günden sonra 2 ay ağzıma değdirmedim :) 1-2 defa nargile içtim sadece ama hatundan ayrıldığım gibi arkadaştan yaktım bi dal, rahatladığımı hissettim o anın tarifi yok yani :D okul stresi, edirnede çevre kalmayışı dolayısı ile can sıkıntısı şuan tek yoldaşım sigara, e alkol de desen ayda bir akşam 2 bira içerim fazlası yok yani, o yüzden ben devam.. anca bi kız arkadaş olcak %80 yanımda olan, sigara kullanmıcak o şekilde bırakırım şuan bırakmak için, diğer türlü okulu sonlandırmadan sigaranın sonlanması da zor :)
he bide yazları ananeye geçince ilk 4-5 gün hiç içmiyorum o süreçte ciğerler dinleniyor :D sonra dayım paket alıp geliyor devam ediyoruz döngüye :D
yokmu manitacı eş dost bir el atsınlar mevzuya :D hadi İnşallah bırakırsın :D
ARkadaşlar bu sabah güncel zamlar geldi şu an sadece philip morris ve jti grubu fiyatları değiştirdi diğerleri değiştirmedi cakallara fırsat vermeyin.
parliment fiyatı şuan nedir ben hala bulamadım
11.50 TL parlak ahmet rotmans için 6 lira :D
Marlboro ne kadar oldu şimdi.
Touch diye geçiyor ince olan paket.
Malbuşta 11 lira
Ben kullanmıyorum. Paketi 50 lira olsun :D
bonzai ve esrar bu artışlardan etkilenir mi acaba ? milleti müptezel edeceksiniz az kaldı :( SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR......
Parliament harıc tum sigaralara 1 lira gecirdiler :(
8 karton stoğum var. 2017'nin başına kadar yeterde artar bile :D
maltepe için en doğalı oymuş ve en ucuzuda o