Yayınlanmadı. Maç nedeniyle :(
Printable View
Yayınlanmadı. Maç nedeniyle :(
Geçen haftaki bölüm var şuanda.
ekibe noldu bilmiyorum ama eski tadı hiç yok.
diziyi bence ilk tv den orjinal sonrada internetten bipsiz izleyin ancak anlıyorsunuz.. mesela geçen bölümde inşaatın orda adam karımı bana ayarlayın diyorya abi biz şeymizi diyor kibar olma lan bildiğin gavat diyor mesela orjinalde o gavatı biplemişlerki neden öyle ib rşey yapmışlar anlamadım gavat küfür falan değildir ben ilk bipli izlediğimde onu pez.. ile başlayan bir şey diyorlar ondan biplenmiş sanmışdım..
ilk bölümdede adam gene tuvalete gidiyor kahvede tuvalete giderken tekerleme söylüyor bipliyken anlaşılmıyor bipsiz anlaşılıyor ancak :)
Dünkü bölüm biraz vasattı. Gerçi işler güçlerin de ilk bikaç bölümü çok iyi değildi.
Yahu bazı yerlerde öyle saçma şeyler sansürleniyor ki. Bu spor programları, siyaset programları yayından kaldırılsın o zaman.
İzledim genel kriterlere göre az durgundu ama güzeldi. Gittikçe coşacaktır
1-2 süperdi 3 duruldu hayırlısı :)
bence çıraklar la ustalarda kardeşler kadar iyiler. pompacı elemanda ciddi sivrilikler yapıyo :D
bu bölümde fena diğildi. :)
ilk bölümde çıtayı çok yükselttiler:icon_tup:
Bence gayet iyi devam ediyor.
İşler Güçler'in yeri ayrı olsa da hemen hemen aynı kıvamdalar. :)
çok geç saatte yayınlandığından internette izlemeyi tercih ediyorum ve 50 dk civarı bitiyor saatlerce tv ye bağlı kalmıyorsun hem :D
oldukça eğlenceli komikli momikli birşey :D
http://i57.tinypic.com/24llxcx.jpg
Muhasebeci favori karakterim. :D
Bugün bipsiz izliyim bi tv de tadı çıkmıyorda sırf reytingi düşmesin diye tv de izliyorum :D
Bu bölüm geçen haftakine göre kat kat iyi olmuş, inşallah çıtayı daha da yükselterek giderler, süperdi. Dün tekrarını izledim, bugünde bipsiz izledim. :D
Robot sahnesine çok güldüm :D
bu bölüm çok iyiydi. hele hele muhasebeci adamım benim yaaa. günlük 15 tl sahnesi çok iyiydi :D
Hepsi bir kenara... Bizimkilerin annesi kahveye girdiğinde, sorgusuz "Dünya ahiret bacımsın" diye başlaması çok iyiydi. Bildiğin kahkaha attım orada. : ))