Hararet yapmadığına kesinlikle eminim benim sanayiiye giderken tek problemim devirdaimdi ama sanayiiye girdi araba birden nasıl olduysa bitik oldu üzerine verdiğim paralar da eklenince benim psikoloji iflas
Printable View
Hararet yapmadığına kesinlikle eminim benim sanayiiye giderken tek problemim devirdaimdi ama sanayiiye girdi araba birden nasıl olduysa bitik oldu üzerine verdiğim paralar da eklenince benim psikoloji iflas
benim anlamadıgım bir nokta şu devir daim nerden kırıldıda trigerin falan boşa çıktı
pompanın kellesinimi kırdın ?
subap çaktıysan kapagın çatlamış olabilir normaldir de subap değiştirmemişler falan filan
bilinçsiz ustalara teslim olmanın ceremesini çekiyorsun
hepsi sana girdi yapcak bişi yok aracını oldugu gibi al ordan izmirde bayram ustaya götür ver yapsın
gidip o usta denilen soytarıya bi sekman atmak en mantıklısı ..
usta senden dukkan kırasını çıkarmış :) olay anllattığın gıbıyse skıntı buyuk dostum duzgun bıryere gotur bence
şuan ne talep ediyor senden
Şimdi sanayiiye gidiyorum bakıcam ne istiyorsa görücem , Allah ya ona verecek bugün ya bana
Valla o kadar risk almaz hiç bir usta bence o kadar iş bilmez olduğunuda sanmam contası yanan arabaya sonuçta yapılan işlem belli
Sen bence kapağın çatlamış olduğundan emin ol koparmaya çalışıyo olabilir seni
Kusura bakma ama burada hatalı olan sensin, ilk etapta bana göre aracın başında durman ve en azından sıvıları konusunda uyarman gerekiyordu, adam açık bir kapı bulmuş zorlamış zorlayabileceği kadar, bu saatten sonra 2 seçenek görünüyor, ya hatasını kabul edecek yada paşa paşa ödeyip kulağına küpe yapacaksın. Umarım bir daha böyle çirkin durumlara maruz kalmazsın.
Böyle iş mi olur yav usta arabada su var mı? ''Bilmiyorum'' daha ne yaptığını bilmeyen yağını suyunu koyup koymadığından emin olmayan ustadan ne beklenir ki ? Hocam bence kalabalık git ustaya sert yap artık paranı mı alırsın yoksa arabayı mı çıkartırsın orasını bilemem ama izmire götür tertemiz yapılsın araban bence...
Arkadaşlar sıkıntı yok ben üstüme düşeni yaptım ustaya ait herşey bu saatten sonra
devirdaim birden biremi kırıldı yoksa genelde önce su kaçırır veya cidddi ses yapar bunları yaşadınmı kırılmaya yakın hararetin nasıldı hiç baktınmı bunlara