alkan otomotivin arka sokağında bir sağlık ocağı vardı üniversite zamnında gidip ordan parayla alırdık bence oraya git bi şansını dene direk gir para muhabbetine hemen yardımcı olurlar
Printable View
alkan otomotivin arka sokağında bir sağlık ocağı vardı üniversite zamnında gidip ordan parayla alırdık bence oraya git bi şansını dene direk gir para muhabbetine hemen yardımcı olurlar
öncelikle alabilir misin alamaz mısın bilemiyorum ama yasal olmadığını bilmeni isterim , bu yüzden okuldan 15 gün uzaklaştırma alan arkadaşım var + olarak veren kişilerede soruşturma açılıyo bildiğim kadarıyla . karar senin eğer çok çok önemli bişey değilse böyle bi işe girişme derim
Yasal olmadığını suç sayıldığını biliyorum okul atılım üni.
artık eskisi gibi değil online olarak sisteme tcni girip çıktısını alıyorlar
hatta geçen aylarda kaburgamı kırdığımda rapor bile yazılı olarak vermediler sisteme işliyorlar edevletten takip edilebiliyor :)
reçetede aynı şekilde
geçmişe dönük imkansız, aynı gün olsaydı almak çok zor değil tabi tanıdık doktor vs olursa,
ilk postu okuyunca ankarada 3 imzalı rapor atılımdan başka okulda istiyormuş demekki dedim meğer zaten okul atılımmış :D
bahsi geçen rapor heyet raporu değil normal rapora 3 adet doktor imazsı isteniyor