kalipson Nickli Üyeden Alıntı
İlk sorundan başlayalım...
Hangisi yanık volan demişsin... Cevap : İkisi de. Burada, az yanık ya da çok yanık işimize yarar mevzusu değil; yanık olması yeterli!!! Yanık olan işimize yaramıyor. Ayrıca, bi küfür etmediğin kaldığı postlarında sen değil miydin volanda çizik bile yok diyen... ??
Diğer sorun... Bu volanı, senin yanmış volan fiyaskondan sonra Şaşmaz Oto Sanayi'sinde Evrenler Oto Renault Parçacısı'ndan aldım. 1.000 TL'yi maaşımın eksi hesabından çekip buraya rehin bırakacağım yarın. Volan şu an aracımın üzerinde. Araç da Mustafa Usta'nın dükkanında liftte. 1 haftaya kadar kredi kartım gelecek kısmetse ve oradan taksit yaptırıp o paramı geri alacağım. Sayende, ilk defa tanıdığım birçok insana, bankacıya da az zamanda bolca ağız göz eğmek durumunda kaldık; sağolasın. Fiyatını buradan teyit ediver bi zahmet. Diğer parçaları da burada taksit yaptıracağım. Yanmış volanının 2 saattir mevzusunu yapacağına bi iki dakikanı ayırıver ve bu insanlarla tanış. Dürüstlük, helal para ve adamlık nedir gör. Bahsettiğim yerin telefonu da: 0312 278 22 68. Adresi de : Oto Sanayi Sitesi, 2530.sok. No: 68 Şaşmaz /ANKARA. RS camiası burayı es geçmesin vatandaş !!!
Diğer husus; sana güvendik ettik... Hata bizde. Ben daha volanı görmeden, ürün Ankara'ya bile daha düşmeden parayı sana yolladım. Bu yaşta bu kafasızlık örneğini nasıl sergiledim; ben de anlayamadım hala... Canımızın sıkılacağı varmış.
Ayrıca, hafif volan alıp açılmak istemedik ve arayışlara girdik. Arayan mevlasını da bulur, belasını da hesabı sana denk geldik... Şu an vazgeçmemizin sebebi de volanın yanık olduğu ve bunun da işe yaramayacağı ya da randımanlı bir şekilde bize hizmet etmeyeceğini Mustafa Usta ve yakın civarındaki bir çok motor ustasının da teyit etmesi...
Yarın arabayı teslim almaya gidince, bi ara vakit ayırıp kucağımda volanla birçok ustaya uğrayıp görüşeceğim. Hatta video bile çekebilirim becerebilirsem. Ama şu da var; o insanlara para da yedirmiş olabilirim... Benim yaptığım gibi hemen karşınızdakine inanmayın!!!