abi fakirin-zenginin hakkıdır diye bişeymi var .mevzu gosteris meraklısı olmakda ve g.tünün deligini bilmemekle. abartırsak ayranı yok içmeye tahtrevanla gider ....
mesela kim istemez ferrariye binmek ? ama binemiyo. kim tecavüz ediyor ozaman senin benim ferrariye binme hakkıma versinler hakkımızı![]()

Alıntı

Bu sitede ben de dahil belki de sende dahil, bir çok kişi araba alacağız diye elinde olmayan bir miktar ile araba alıyor. 20 bine - 15 bine vs Neden o telefonu aldın diye kimseyi suçlayamazsın. Yapılan şey mantıklı mıdır bu tartışılırda yok gösterişmiş falan filan bundan sana ne der adam geçer. Para benim, borç benim. Ödeyemez ise kendi bileceği iş. Bilinçli bir tüketim toplumu muyuz? Hayır. Senin mesela hiç bir fuzuli harcaman yok değil mi? Bu sana öyle gelir çünkü farkında olamazsın. İnsanlar için bazı şeyler vaz geçilmez olabilir. Dediğin hesaba göre haftasonu ayda 2 kere eğlenmeye gittiğinde de kasada hangi kredi kartından çektirsem diyen insan da çok. O zaman eğlenceyede gitmeyelim herkes evde otursun hareketsizlikten ölelim. Sadece telefon üzerinden gidip de e insanlar almasın demek çok basit duruyorda işin aslı bence öyle değil.