Eminim hepiniz benim gibisiniz fakat yinede tekrarlıyayım..
Araba ile uğraşmak benim için uğraş değil keyif..Sanki bütün dünya yok oluyor.. Hele sonuç güzel olursa..
Printable View
Eminim hepiniz benim gibisiniz fakat yinede tekrarlıyayım..
Araba ile uğraşmak benim için uğraş değil keyif..Sanki bütün dünya yok oluyor.. Hele sonuç güzel olursa..
90 quatro .
cossy'nin maketinimi getirebiliyorsun
Sierra Rs Cosworth u nasıl getirtebiliyorsunuz?
Cevaplamadınız, bir daha soruyorum size. Sierra Rs Cosworth u nasıl getirtebiliyorsunuz?
sanırım burdan bir tane hurda haşat cossy alıcak gerekli kaporta ve trim motor malzemelerinide orjinal olarak yurtdışından getirticek.. ben öyle anladım.. zaten başka türlü getirtemez yasal olarak.. ancak change falan..
Yuklemek için s3 daha ideal ama dikkat çekmek istiyorsanız bence sierra baş tacı umarım faydası olur :)
Sierra sierraaa siieeera
25 yas ustu araclar sıfır arac gibi vergilendirilerek yurda sokulabiliyor, ama minimum fatura degerinin 18 bin dolar olması gerekli. Gumruk vergileri, ÖTV, KDV eklenince 100 bin lirayı rahat rahat gecer. 90 quattro icin deger mı tartışılır. Tabi bu tr plaka olacaksa gecerli.
S3 iyidir hayırlı olsun şimdiden
Sizi hangisi heyecanlandırıyorsa...
bencee s3 :)
Connecting site...
bnce en ıdealı ve uygunu audi 90 gibi gozukuyor sierradan pıyasada bn hıc gormedım duymadımda ufak dokunuslarla orjınale sadık kalınarak motor ve yuruyende degısıklık yapılıp kelebek gıbı olur sonra:)
bence vti alır
Diğerleri macera olur, tabiiki S3. :)