User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: 20 mart burdur 58. piyade eğitim alay komutanlığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel zamanda gidiyorsun kardeşim..yaz döneminde gitseydin tozdan mahvolurdun..hayırlı teskereler
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum 2008 de yaptım yazın inanılmaz sıcak kışın ise ayazı adamı bitirir rahattır öyle ağır eğitim yok ulaştırma olduğu için... ben pek kalamadım kilodan dolayı ama ya kıbrısa yada doğu görevine gönderiyorlar usta birliği için ben senin yerinde olsam kendimi sevdirip burdurda kalmaya çalışırım öyle yemeklerini yiyemem falan düşünme sabah kaşarlı tereyağlı su börekli kahvaltın var büyük kantininde baklavaya kadar herşey mevcut bana da dediler şöyle böyle diye ama kimseye kulak asma git gör yaşa
    Allahtan çok sıcakları görmicem orda mart 20 gidiyorum ben zayıflarım biraz askerde diyodum ama dediğine göre daha çok kilo alcaz orda
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memlekette yapabileceğin en rahat yer ama acayip soğuk sadce
    Sonuçta askere gidiyoruz rahat yer diyolar banada soğukmuş ama alışırız yani tek sorunum o olsun
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 de bende orda acemiliği yaptım bana göre mükemmel bir yer şuana kadar duyduğum en kolay acemi birliklerinden birisi ben çok rahat etmiştim. Zorluk olarak ya depo temizletir ordan oraya taşıtırlar anlamsızca yada sürekli mıntıka yaparsın eğitim vs. okadar ağır değil. Ancak dedikleri gibi kışın fena soğuk benim burnum falan kesilmişti soğukdan yara olmuştuk
    Zaten onları seve seve her acemiye yaptırıyolardır o yüzden dert etmem
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel zamanda gidiyorsun kardeşim..yaz döneminde gitseydin tozdan mahvolurdun..hayırlı teskereler
    Evet abicim çok iyi zamanda gidiyorum ne kışı görücem nede çok sıcakları tabi önemli olan ustabirliği eyv. Alper abi

srcn-scr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerlik olaylarını fazla bilmiyorum ama çok soğuk havaları bitti artık havalar ısınmaya başladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet tam zamanında gidiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)