Aof kamu yönetimi okuyan varmı aramızda varsa bişiler danışıcam yardımcı olacaklara tesekkurler![]()
Aof kamu yönetimi okuyan varmı aramızda varsa bişiler danışıcam yardımcı olacaklara tesekkurler![]()
Maliye olmaz mı.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Aslında olur sadece sınavlara nasıl hazırlanılır pratık yoldan sorulara felan calışmak yeterlımı felan gibi . Gecen sıkıntıdan bole bır ımkan olduunu ögrenıp kaydoldum bu yastan sonra3. sınıftan baslatıyorlar ..ben bıraz unutmusumda öğrencılığı
![]()
AÖF Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisiym.
MYO Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, Lisans'a tamamlamak için 3. sınıftan başladım bende.
Öncelikle sınavlara nasıl hazırlanacağınız hakkında kısa açıklama yapayım;
Kırtasiyelerde "Murat Yayınları" AÖF Kamu Yönetimi 3.sınıf derslerini içerdiği konu özeti, test ve cevap anahtarlarını içeren 3.sınıf ders özet kaynağını alabilirsiniz.
Gayet açık ve net bir şekilde konular anlatılmakta. Özellikle her dersin önemli yerlerini alıp özet şeklinde veriyorlar.
Özetlere çalışıp daha sonra test çözümlerine geçerseniz, soruyu okurken bile aklınızda özet kısımlarında okuduğunuz kısımlar gelecektir.
Çevremdeki arkadaşlarımdan duydum, "Murat Yayınları" nın verdiği kitapta testlerde geçen soru tiplerinden mutlaka sınavda çıkıyor olması.
Ayrıca internetten videolu ders anlatımları da mevcut.
- Geçmiş Yıl Sınav Soruları
- Konu Anlatım Dökümanları
- Konu Anlatım Video Dersler
- Pratik Bilgiler
Vs..
Her türlü AÖF bölümlerinden bilgiler yer almakta. Forumda reklam vermek yasak olduğu için adresi pm atıyorum.![]()
Rica ederim. Hiçbirinizin emekleri boşa gitmesin.
Bu arada ben birkaç şey sormak istiyorum. Bu çan eğrisi dediğiniz şey tam olarak sınıf ortalaması mı alınıyor?
Yani hesaplaması vs. Nasıl oluyor.?
Kimileri 45-50 ile geçebiliyormuş çan eğrisi yöntemi ile vs. vs. Konuyu bilen varsa açıklayabilir mi.![]()
DipNot: Pm'lere link gönderildi.![]()
artık gecmıs yılda cıkan sorular fln cıkmıyor arkadasın dedıgı gıbı calısmak gayet ıyı ama sıstem tamamen degıstı gecmıs yıllardakı soruların gerek murat yayınlarında gerek karacan akademının kıtabında cıktıgı fln yok 3. sınıf ısletme okuyorum gecen sene cıkmadı cıkmazda gercekten sıkı calısmak ıstıyosanız kıtabı okuyup arkasındakı testlerı cozun![]()
Ben DGS ile İşletme kayıt oldum. İlk sene eski sistem, ikinci sene yeni sisteme tabi oldum. Gerek ilk sene veremediğim derslerden olsun gerek DGs olmasından sebep extra derslerim olsun 2. senemde dönem başı 9 ders aldım. Tüm dersleri kılçıksız verdim. Mezunum.
Murat Açık Öğretim Kursları dershanesi (Kadıköy şube) sınava 10 gün kala her dersin özet notlarını çıkartıyorlar. 1 ders 2.5- 3 lira. Her ders ortalama 8 sayfa.
Direk golü atıyordum. Bir tek muhasebe 2'den top direkten döndü. Onuda bütlerde verdim gitti.![]()
Çan eğrisi adamı eğebilirde dikebilirde
0 ve 100 tam puan alanalar hariç o dersten sınava giren tüm adayların notlarının ortalaması alınır. Notun ortalama üstü ise geçersin. Altında ise kalırsın. Çan eğirisi 32 altında çıkarsa geçme notu 32 olur. Özetle 32 her türlü geçmek, üzerinede çan eğrisine takılmamak gerekir.
Ben İst. Üni.'de öğrenciyken 92'den İng. den kalmıştım mesela![]()
Haydaa.İşimiz yaş.
![]()
Benim ilk siftah vizem 14.15 Aralıkta. Kısaca sınıfın durumu ne kadar kötü olursa o kadar iyi sanırım.![]()
Her ihtimale karşı derslere fırsat buldukça çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.![]()
Kamu Yönetimi okuyorum. Bu sene sadece 2 dersten alttan kalan İstatistik ve Siyaset Tarihi dersini alıcağım. Yarı dönem uzadı maalesef. İstatistik çalışmam lazım ama bu güne kadar tek kelime okumadım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi normalde konu anlatimlarini okuyup daha sonra soru ezberi yapar oyle girerdim sinavlara.
Gecen sene yeni sistemle birlikte okulun verdigi kitaplarin unite sonundaki sorulari okudum.Kesin sinavda soru cikiyor mutlaka bak.
Ek olarak murat egitimin soru cevap seklinde kitaplari var onuda alip birkac kez bastan sona oku.
Zaten yasinin verdigi olgunluktan dolayi bir cok seyi biliyorsundur zorlanacagini sanmiyorum.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bende İşletme 3. sınıf öğrencisiyim. Geçiş yaptım. ( 2 yıldır 3. sınıfımBu sene çok yardıma ihtiyacım olacak )
Adresi bende PM alabilirim...
Yusuf K.
EPPassion
O adresi bende alayım ya.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)