Almanyada satışa başlanmış 2014 ortalarında ülkemiz yollarında da görmeye başlıyacağız.
Der Opel Astra 5-Türer Konfigurator | Stellen Sie sich Ihr Fahrzeug zusammen - Opel Deutschland
http://www.opel.de/content/dam/Opel/...131111_1.0.pdf
Almanyada satışa başlanmış 2014 ortalarında ülkemiz yollarında da görmeye başlıyacağız.
Der Opel Astra 5-Türer Konfigurator | Stellen Sie sich Ihr Fahrzeug zusammen - Opel Deutschland
http://www.opel.de/content/dam/Opel/...131111_1.0.pdf
136 hp güzel bir güç maşallah
Golf MKVII 1.6 Tdi
10 yıl sonramı aklı başına geldi astra h kasadan beri insanlar 1.6 dizel dedi durdu yıl oldu nerdeyse 2014 daha yeni 1.6 dizeli j kasaya koydular tebrikler ekmeği yiyen yedi atı alan üsküdarı geçdi vw geçdim mercedes bmw bile 1.6 dizele geçdi opel birde halk sınıfı üretim yapıyor güya yıllarcana neyi bekledi 1.6 dizel için çok merak ediyorum.. satıcakmı tabiki hayır akranları pazarı ele geçirdi çokdan ancak ufak bir ekmek kapıcak..
astrayı severim o ayrı heleki j kasanın sedanını çok tutuyorum tepkim aracın kendine değil markanın stratejisine..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yav çok ağır :/ performansı geçtim büyük ihtimal 136 hp ve düşündüğüm kadarı ile baya bi yüksek torku yakıt için yapmışlardır. çünkü o kiloyla yine yakar o araba:/
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bence ekonomik olacaktır bu araç ama geç kalınmış bir hareket,fiyatları da epey yüksek olacaktır
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sedan'da beklediğim bir motor, Türkiye pazarında iç hacmi yeterli şık bir sedan Astra fakat güçlü bir dizel motorun eksikliğini çekiyor bence.
Arkadaşımın HB Astrasına neredeyse gün aşırı biniyorum, genel anlamda beğeniyorum, o ağırlığı 1248cc Multijet ile kombine etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Bu sebeple bence Astra ve Insignia için güven bir alternatif olacak bu motor. Sıradaki adımı şanzıman konusunda bekliyoruz.
Dolusu en az 80 tl olur hatta aşar, kilosu ciddi yüksek. Citro ve pejo 130 kg civarı c4 picasso ve yeni 308 i hafiflettiler. Bu onlara göre çok ağır. Üstelik PSA nın blue HDI motorları da geliyor 3 lt tüketimli. Opelin işi yine zor. Fiyatı 65-70 seviyesinde tutarsa satar.
27000 euro almanya fiyatı var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)