1.4 GT 150 hp si cazip gibi duruyo fiyatta uçmazlarsa... bu arada yeni polo gti ın tam fiyatını çok merak ediyorum :)
Printable View
1.4 GT 150 hp si cazip gibi duruyo fiyatta uçmazlarsa... bu arada yeni polo gti ın tam fiyatını çok merak ediyorum :)
Konuyu hortlatayım blue gt Türkiye'ye gelicek mi bilen var mı ?
yeni polo'nun fiyatları belli oldu
http://i.hizliresim.com/Vp3pVq.jpg
Blue GT geliyor mu gerçekten?
Gti gelmiyormu artık ?
türkiye lansmanı yapıldı blue GT de geliyor
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...30453947_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...90758629_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...68188510_n.jpg
kaynak arabam.com face sayfası
Sevindim blue gt'nin gelmesine :) gti 2015'te geliyor diye biliyorum.
Blue GT yakıtı koklar be. :)
GTi bile sıkıştırmadan kullanınca 6-7 lt tüketiyor..
İyi hoş ama çok para be 61bin blue gt ise 70civarıdır GTI.Cam tavanlı tdı ise bi 60bin olur.
Yalniz hatirlatayim GTI in en son standart donanimli opsiyonsuz liste satis fiyati 58 bin TL idi
Blue Gt 61 bin
Donanim onemli eger gti in std donanimindan az veya ayni donanimda bile olsa
Muazzam pahali demektir
2014 Yeni polo yu yakından görüp inceleyen arkadaş varmı?
1.2 Tsi bluemotion comfortline ıcın 45.000 fıyat sızce nasıl?
ciddi olarak dusunuyorum.
Dizel fıyatı 55.000tl aradakı 10bın farkı yerıne 1.2 tsi daha mantıklı geliyor.
Polo satışları bayağı düşecek,
1.6 Tdi lar 1.4 tsi GTi lar değerlenir gibi görünüyor.
Dizel 1.4, GTi 1.8 e dönünce..
Gti 1.8 değilki 1.4 diye yazılıyor her yerde hatta ilk sayfada bile koyu yazıgım yer 1.4 192 hp
Ufak dokunuslarla guzellestirmisler epey. Motorlarin hepsi gelmez ama 1.0 tsi bluemotion mantikli duruyo. Fiyat uygun olursa tabi
Blue gt'deki motor ibiza fr la ayni motora sahip.Yakit performans neyse blue gt de o olacak.Tek farki Fr ilgi gormedi gt kirar gecer simdi piyasayi.ustelikte cuprayla ayni fiyat.Masallah:)
Bluegt iki silindire dusen versiyon degilmiydi bildigin golf ayarina cikmis fiyatlar
Daha opsiyon fiyatları belli değil gti gibi 11bin liralık opsiyon listesi çıkacağından 70 üstü olur :)
yeni scirocco dan haber varmı fiatlar vs nezaman gelicek bilen varmı
dışında tek değişiklik tamponlar olmuş.vw paraya kıymış anasını satim.
yeni GTi'lar 1.4 TSi 192 olacak denmişti ama bugün arabam.com'da okudum:
1.4 TSI ACT BMT 150 PS gücünde ve BlueGT donanımıyla sunulacak olan seçenek ise ilk etapta Polo GTI’ın yerini alacak. “1.4 TSI 180 HP gücündeki motora ne olacak?” dediğinizi duyar gibiyim. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre GTI, 1.4 litrelik motor yerine 1.8 litre olarak artık sunulacak. Konu ile ilgili çok daha fazla detayın ilerleyen zamanlarda açıklanacağı belirtildi. Ancak performansı ile başarılı olan model ülkemizdeki vergilendirme sistemi sebebiyle ne kadar ulaşılabilir bir fiyata sunulacak burası tartışma konusu.
haberin linki: Makyajlı yeni VW Polo Türkiye
Yeni Polo Yurt Dışındaki Motor Seçenekleri
1.0 60HP
1.0 70HP
1.2 TSI 90HP
1.2 TSI 110HP
1.4 TSI 150HP ACT
1.4TDI 75HP
1.4TDI 90HP
Yanlız BlueMotion 150HP motorun tam değerlerini bulamadım.
0-100KM 7,8Saniye demişler.
3 Kapı ve 5 Kapı Seçenekleri var.Yanlız türkiyede hangisi olucak onu bilmiyorum.
Makyajlı kasa polo gti Türkiyeye gelmeyecek. Kesin bilgidir...
Polo gti makyajlı kasa Türkiyeye gelmeyecek olmasının sebebi ;
Not = Araç 1.8 tsi üretilecek...
Bu ne demek ? %90 ötv demek... Şu anda 4kapı,cam tavan,bixenon,rcd510,yağmur sensörü &kararan ayna,dijital klimalı bir gti'ın Türkiyeye giriş net bedeli 40.000 TL
40.000 TL net bedelli bir araba 91.000 TL civarlarında olacak. Muhtemelen Yeni kasanın motor gücü 192 diye,yeni kasa diye, üretim maliyetleri + donanımları itibariyle 100.000 tl civarında olacak. Bu yüzden araç Türkiyeye gelmeyecek. Kesin bilgi. Değer kaybı yaşayacağım diye satacaksanız satmayın... Pişman olursunuz :D
polo ve 100 bın tl ıyıymış :D
Polo GTI ilanlarına +10.000 beylerr :D CTH'lar +12.000 haydii :D
Polo GTI artık bir hayal oldu desenize.Yakında türkiyede bulunan nadir araçlar konusunda 1-2 tane görürüz belki :D
Blue gt donanimi nedir ? 61 bin lira fiyati eski kasa polo gti gibi donanimsiz standart paket mi acaba ?
1.2 tsi dsg iyiymiş , eski dsglerdeki kronik sorunlar giderilmişmidir acaba , bide eski poloda motor seçeneğine göre kokpitin genel plastiğinin sert-yumuşak olma mevzusu vardı(1.2 benzin ve 1.2 tdi sert , dierleri yumuşak plastikti) makyajla bu olay ne oldu acaba?
motordan cok donanımdan dolayı degilmiydi trendline kütük comfortline yumuşaktı
buarada vw sitesinede koymuş yeni fiyatları
Volkswagen Türkiye - Volkswagen Yeni Polo
edit: fiyat listesinde birşey dikaktimi çekti Dsg yerine triptronic yazıyo degiştimiki sansızman :soru:
edit 2: donanım listesi yine show yapıyo
yükseklik ayarlı koltuk başlıkları - S
koltuk arkası harita cepleri sadece comfortlineda standart :D
bagaj aydınlatması - S
gövde rengi tampon - S
far yükseklik ayarı - S
yol bilg. sadece comfortline standart
ve en can alıcısı 3.stop lambası - S
Donanımı güzel Comfortline'ın eskisine kıyasla.
Yalnız o değilde 1.4 tdı 1422cc :D Hacim eski PD 1.4 TDI ile aynı.Acaba eski motoru CR yapıp birazda oynayıp piyasaya mı sürdüler?
çok güzel olmuş ama bu fiyatlarla vw lere türkiyede binemeyeceğiz sanırım..
Cem bu haber kötü oldu be. :)
Önce 1.8 olacak denmişti, sonra bu haberi yalanlarcasına yabancı sitelerde 1.4 TSi 192 ps olacak dendi. Ama şimdi hem sen hem de arabam.com'a göre 1.8 TSi olacak deniyor. Artık bu saatten sonra 1.8 olacağı kesin sanırım. Blue GT geldiğine göre GTi gelmeyecek demektir.
150 ps poloda bence çok keyifli ve ekonomik olacaktır, yeterli bence.
Yeni scirocco'da 1.4 160 ps versiyon gelmeyecek olması daha kötü bence :)