İstanbul abi :D
İzmir böyle lükse alısık değil :D
Printable View
Çoğu yerin valesinden bir hayr gelmez de, özellikle Huqqa'daki valeleri Allah bildiği gibi yapsın.
Bir kere arkadaş zoruyla gitmek zorunda kaldım, haftaiçi en sakin saatlerdeydi, ön taraf neredeyse bomboştu, ben de aracı ön kısma park ettim. Vale geldi anahtarı istedi, ben de vermek istemeyince 'Bize Ferrari anahtarı da veriliyor Mercedes anahtarı da veriliyor.' diye bir laf etmişti. Havasından mıdır suyundan mıdır Bebek'te olunca ego tavan geziyorlar. Sorsan iş çıkışı arkadaşına akbil bastırıyordur.
Bizim millette böyle her yeni açılan concon mekana gitme, isim yapma hevesi olduğu sürece daha çok vale rezaleti de olur, sonradan görme 2 günde zengin olan sosyetelerde olur... Boşverin :D
Huqqa nedir ya ismi bile çakma, Lucca'ya gidemedim Huqqa'ya gideyim bari :D
Farklı amaçla açılmış bir konu ancak çok faydalı olabilir :)
Valesine güvendiğiniz mekanlarıda söylerseniz,o mekana gittiğimizde içimiz biraz daha rahat olur.
Ankara'da pek sıkıntı çıkmadı bugüne kadar genelde hep efendi olanlar denk geldi bana sanırım :)
ataköy marinadakilere veriyorum mecburiyetten .birtek zaten biyere götürmüyor düzden alıp geri geri park ediyor 5 bilemedin 10 mt. hadi ilerden dondu geldi diyelim birton kasis var zaten yada. onune illa bir araba düşüyor :D
Huqqa'ya gittiğimde direk kapının önüne park ettim. Beyfendi biz alırız diyor dedım burda kalsın CAMARO vs 520.D m3 coupe gibi araçlar var astra j yi küçük görmüş haspam. Birde ben gittikten sonra binmiş kaldırıma sıfırlamış araba sıgdırıcam diye. Ataköy marinadakilerde ayrı bir hava ne arabayı beğenirler ne de düzgün sürerler. Arabayı öne park et diyoruz gidip arkaya park ediyor. Her indiğimde km ye bakıyorum adam bı turluyor yani gelırken sunroof açmış sanane arkadaş? Allah valeye düşürmesin aman aman uzak.
istanbulda durum nedir bilmiyorum fakat , ben 307 me kıyamıyorum değil valeye vermek , oto yıkamada yerini değiştirtmiyorum :) Vermeyin gözünüzü seveyim yazık günah güzelim arabalara..
Caddebostan Yerfıstığına vermiştim seneler önce.. Gitmiş Migros otoparkına bırakmış, bırakırken de ön kapının altını mantarlara çarpmış.. Göçük, boya kalkması vs..
Parasını vericez, edicez dedi çarpan; birkaç ay koştum peşinden.. O oldu bu oldu diye oyaladı, geciktirdi.. Sıkıldım bende kovalamaktan, başımın gözümün sadakası olsun dedim kendim yaptırdım..
aa valla bunu bilmiyodum iyi oldu :D nası yırtarımdaydım
arabayla geldim kafası heralde :D
manzoda en azından valeleri arabanın üstüne aç kurt gibi atlamıyo usul adaplılar.
orasıda bedava aynı kafa işte ilerden donup karsısına koyuyorm bomboş otopark :D üstüne sahibi alt komsumuz sorun olursa direk iletirim :D
Beyler gerekli gorusmeyi yaptim mekan muduruyle kendisi 40 km ustune cikan arkadasi isten cikardigini soyledi cok titiz. Ve hassasmislar bu konuda kendileri oyle soyledi gerekli islemleri yapacagini soyledi
Huqqa ya hiç gitmedim ama giden bir kaç arkadaşım garsonların da çok ukala ve yersiz konuştuklarını söylemişti. Resmen müşteriyi bozmaktan hiç çekinmiyorlarmış. Ama kabahat bizim millette gidip götlerini kaldırıyorlar, adam mekan açmış müşteriye karşı burnundan kıl aldırmıyor. Oraya insan gitmedikden sonra senin mekanın dünyanın en güzel yerinde olsa ne yazar ? Artık parası olan mekan açıyor esnaflığı cashi bol olan yapıyor ama esnaflıktan bi haberler.
IstinyePark valeleri haricinde altimda bmw de olsa bisiklette olsa valeye vermem
Valeye araba vermeyenlerdenım bende..göster ben park edicem dıyorum,abı bızım almamız lazım dıyen valeye kedi bakısı atıyorum,göz bebeklerimi buyutuyorum cok masum bi hal takınıyorum..ya şimdi dediğimde hayran hayran bana bakarak..malesef beyfendi hala biz almayız cevabı alıyorum,sonra 10 lıra fazla atesleyıp ben alıyorum..sanırım şirin değilim :D
Vale ne laa joker mi ?
abi vale nedir ya