Böyle gelmiş böyle gider :)
Printable View
Böyle gelmiş böyle gider :)
aynen ole valla..ee mekana girmem gerek..arkadas *** kusur oluyo,icerde kimse beklemiyosa ve benim park etmeme izin verilmiyosa zaten girmiyorum iceri..kendileri bilir etrafta cafemi yok..onunde lux bir araba durmasi icin utanmasa hali serecek yer cook..lux araba=kiz=erkek=musteri..
o kedi bakisini ciddiye aldiysan ne diyimki ben sana :D
istanbulda benimde başıma gelmişti benzin ışığı yanmasa farketmeyecektim..bundan sonra
vale kız papaz :D
Bazı yerlerde valelerin yam yamlığına dayanılır gibi değil. Arabayı gördümü oyuncağı geldi gibi bakanlara mecbur kalırsam anahtarı verirken torpidoda para ve sigara var depo da dolu diyorum o anki bakışlarını görmeniz lazım.yada gene ağızından sular akarak gelene sen bu arabayı bırak mehmet beyin arabasını gördünmü acaip gidiyor dedimmi zavallı mehmet durumu oluyor.
Hem burada hem Tr de mekanlara araba ile gitmedigim icin sorun yok :)
Rangelerdeki vale modu 10 numara vallaha. Değil gaza basmak 50 yi geçemiyor armut :)
ben valesine emin olduğum yerde veririm zaten öyle yerlerin kendi park yerleri olur çoğunun ara sokaklara falan çekmezler uzaklara gitmezler gazlamazlar en fazla aracını götürücekleri 5 metre ilerisi olur..
valesini bilmediğim ve güvenemedğim yerlerde bilhassa bu arnavutköyden bebek hisara kadar olan pek çok yeri kapsıyor yol üstündeki ispark yerlerine park ediyorum..
bazen çok çok mecbur kalırsam aracı nereye çekiyorsunuz diyorum sağa sola bakıyorum anlıyor zaten vale ne demek istediğimi..
Bebek yokuşunda ki devasa kaldırımlara parkedilen lüks araçları gördükçe acıyorum
ben genelde şanzumanda bir arıza var diyorum :D Uyux oluyorlar :D
valeye 40-50 tl vermek nedir arkadaş..
2 ay oluyor bu olay bir kardeşimiz sortie ye gidiyor araç 1999 C kasa mercedes vale almış aracı otoparka arabada katlanır ayna var bas kapansın dimi dingil önce sol aynayı kapatmaya çalışmış uğraşmış çabalamış ama kırmış arabayı yanaştırırken kaldırıma girmiş bi çıkıntı sol arka tekeride yarmış aynaları görmüş mekan çıkışı abi katlamaya çalıştım vurmasınlar diye ulan mal burda düğme var bas kapansın size ferrari porsche veren adamın vau haline demiş alıcam senden merak etme bunun parasını dedi aldı neyseki sahil yolunda bir ara kontrolü kaybetmiş neyseki bişey yok inmiş bakmış lastik komple gitmiş lastiğin parasını da yazdı demem o ki para kolay kazanılmıyor sen başkasının emanetinle kime ne ayar veriyorsun kimsin lannn sen !!!
şanzıman arızalı üzerine ihale kalır diyorum tmm siz park edin diyolar
Adamlar otoparkin icerisinde bile el freniyle donmeye calisiyorlar.
Şanzıman olayı işe yarıyor gerçekten korkuyorlar.
Bigün de bu maltepe de yalı'nın valeleri, mini vardı ozaman, sen tut aynanın tekini elinle kapa.
Çıkıyorum hatun dedi aynanın teki kapalı, hasbinallah, bastım düğmeye, teki açık teki kapalı açık olan kasıldı filan, hay dedimi yapacağını işe sokayım.
ben kolay kolay vermem valeye. valelık yapan arkadaslarım vardı o arabaların basına neler gelır, kımler valelık yapar ıyı bılıyorum.
ıstanbula gıttıgımde balta lımanında bır cafeye gıttık vale arabayı almak ıstedı vermedım x6 aldı park etcek bende onu takıp etcem,bana tavır yapcam dıye adam x6 nın canını aldı gıdene kadar.
ızmırde de gazı ılkogretım okulunun bahcesınde en onde duruyoruz para ustu beklıyoruz arkamızda tıguan jıp en arkadan vale audıyle 3 umuzu bırbırımıze kattı. ufacık alanda nasıl basardı hala anlamıs degılım
sanırım o valet sistemi sonradan yapılabiliyordu... valeli yerlere fazla takılıp aracını verenler o tür bir çözüm yapabilir..