User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: orjinal fara ceza. polo gti

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caglar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazın normal yolumda giderken yapılmıcak yerden u yaparken sağ ön çamurluğuma connectle patlattı polisler çok şükür herşeyim tam, inanın suçlu olduklarını bildikleri için kedi yavrusundan farksızdılar.Tanıdık muhit olduğundan araya birilerini sokmaya çalışmalar filan polisle kaza esnasında nasıl bi prosedür var onu bile bilmiyorum ama inanın o halleri görülmeye değerdi.Çok hafif bi göçme olduğundan bende uğraşmadım olayı kapattık sonradan.
    E5 mecidiyeköyde duran trafikte polis arabası kapıyı açarak motosikletin egzosunu çizdi. fark etmedim. sonra egzosuz çizildiğini görünce aklıma yanımda kapıyı açan polis geldi. Kısa bir arana sonucu çarpanı buldum. ilk başta suçlu kovalıyorduk falan dediler. sonra başımız derde girer vs vs. Baktılar ki kaçış yok. sen ruhsatı ver akşama alırsın diyerek gittiler. bir baktım arabanın biri ile kaza raporu tutup getirmişler. Hakkını helal et diyerek gittiler. Haksız olduklarında bir mülayim oluyorlar ki sormayın.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yıl bana evo 9 umun arka kanadından ceza yazdı. parasındada değildim aslında ama adama o kadar gıcık oldumki gidip trafik mahkemesine aracımın orjinal olduğunu gösteren katalokları ekine koyarak dilekçe verdim 5 dk mı almadı 2 ay sonra cep telefonuma gelen mesajda mahkemeyi kazandığımı söyledi cezam iptal edildi. Gidip itiraz et bence zaten aldıkları paralarında nereye gittiği belli değil bu devirde.
    evox

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede devlet himayesi altında çalışıp işini düzgün yapan göremedğim için yorum yapmak bile istemiyo canı insanın, düzen bozuk
    Barış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabam twingo diyemi çevirmiolar ulan her çevirme geç geç diolar bana beğenmiolarmı benim arabamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona okudum bu kadar saçma cezalarmı olur derken aklıma bir olay geldi yaklaşık 9 ay önce gözümün önünde yaşana mevzuyu yazıyım size... iki tane trafik ekip otosu bir şahini çevirdiler içinde 4 kişi var ama ne şahin yürüyen taput.arabaya nasıl bir film çektilerse gündüz içini hiç göremiyosun egzoz desen ortalığı yıkıyo arabada yay hiç yok zaten neyse memur şöförden ehliyet istedi YOK ruhsat YOK neyse dedi kimlik ver kimliği verdi baktılar uyuşturucudan sabıkası varmış galiba diğerlerine sordular varmı var varmı var varmı var kimliği verdi buralarda böyle bağırta bağırta gezmeyin diyip yolladı memur...bunu gören ben bu konuyu okuyunca bi tuhaf oldum şahsi fikrim semtten semte çok farklı dönüyo bu mevzular

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya polıslerın yuzunden aracıma eksoz takamıyorum ole evde mal mal yatıyo eksoz

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan 2 sene önce Kuşadasını bilenler bilir kipayı geçince shell istasyonunun oraya radar kurup pusuya yatarlar ,ben eşimle birlikte giderken aracı 70 km ye cc ile sabitledim radarı geçtim ilerde polis atladı hemen çevirdi neyse indim dediki 70 le gidilmesi gereken yerden 98 le geçtin ,memura ben aracı 70 sabit le kullanıyordum dedim ben bilmem eğer bakmak istersen çevirme sonrası gelir radar kamerasına bakarsın dedi neyse benle beraber 8 aracı çevirdiler ve tezgahı topladılar hemen radar aracına gittim ve görüntümü izlemek istediğimi söyledim ve izlerken şok oldum 70 e CC ile sabitlediğim aracı 98 ile gidiyormuş gibi gösteriyor görüntü hanım bile şaşırdı itiraz etsem ispatı kabil değil aletin kalibrasyonu ile oynamışlar ,yani ne yaparsanız yapın istedikleri zaman cezayı kitliyorlar.

emredağla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana egzoz konusunda en önü çekiyor . Orjinal varex i hemen ayirt ediyorlar. El yapımı yaptırıyoruz motoru gizliyoruz falan orjinal gibi yapıyoruz dışını öyle yirtiyoruz . Yoksa yağmur çamur olsada egiliyor arabanin altina isikla egzoz motoru ariyor içerde anahtar tuş falan arıyorlar . Belki inanmazsınız ama geçen gün nerden akıllarına gelmişse uzun tel sokuyorlardi egzozun içine klepe varsa yani kapak varsa yazıyorlardı
    PROJECT 01 GARAGE

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası Türkiye polisler artık gözünün üzerinde kaşın var deyip ceza yazacak gibiler.
    34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
    28DH223 HONDA CIVIC EK HB
    28TR126HONDA CIVIC VTEC II
    28AS464HONDA CIVIC FB7

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun bir tartışmadan sonra ruhsata bakıp ( megane rs ) ,ne yani bu şimdik iki turbolumu ( 2.0 turbo yazıyor ya ) ,bu mercedesi geçermi diyen polisi gördükten sonra arabamı garaja çekip mümkün olduğunca binmemeye çalışmıştım.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emredağla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana egzoz konusunda en önü çekiyor . Orjinal varex i hemen ayirt ediyorlar. El yapımı yaptırıyoruz motoru gizliyoruz falan orjinal gibi yapıyoruz dışını öyle yirtiyoruz . Yoksa yağmur çamur olsada egiliyor arabanin altina isikla egzoz motoru ariyor içerde anahtar tuş falan arıyorlar . Belki inanmazsınız ama geçen gün nerden akıllarına gelmişse uzun tel sokuyorlardi egzozun içine klepe varsa yani kapak varsa yazıyorlardı
    Okuyunca way a. dedim '' uzun tel sokuyorlardi egzozun içine klepe varsa yani kapak varsa yazıyorlardı ''
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Avrupa'da insan için devlet, burda devlet için insan var.

Başta polisler sonra öğretim görevlileri,çoğunun Allah belasını versin.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sürü trafik polisi tanıyorum işyerindeler hergün herşeyin farkında çakallar korkmayın bağlanan arkadaşlar için söliyeyim eğer otopark boş ise trafik vakfı na bağlı araçlara günlük kota suadiye için 35 araç en az her ne şkeilde olursa olsun gelecek o araçlar yanlış park olur egzoz olur artık ne uydururlarsa çevirmede memur başı yedi araç genelde sahil yolunda 12 15 oluyormuş ortalama günlük trafik vakfıyla anlaşmalı otoparkın günlük çekiciden 2000 tl den aşa olmayacak şekilde ayar veriyorlar eğer çok ofasty arabada orta halli biri yanında yaşlı biri varsa pek ellemekle uğraşmıoz diyorlar ama genç kız la felan dolaşanlara uyuz olup çeviririz diyrolar daha neler dükkndaki kamere ses kaydegtmiyor yoksa ben yapacağımı bilirdim
    low is low

yıclio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yeterki yazmak istesin yetiyor.
    -Enes

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal rekli camlara ceza yazan , acilir tavani folyo vs gorup yazan polislerde var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdaki polis abiler kusura bakılmasın sözüm görevini kötüye kullanan polislere

Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabasını kullanırken bi yandan keyifle sigara içenler küllük kullanılıyorsa küllükte su bulunmak zorunda 85 tl cezası vardır bilginize
    nickime kadar..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazeteci bir arkadaşımla konuştum geçen bunları, polislerin cahilliğinden, herşeye ceza yazmalarından vs. Pusuya yattım bekliyorum orjinal megane rs'e biri çatsın diye. İnşallah biri takar, ceza yazmaya çalışır rezil edicem o şanslı adamı.
    .

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya 2005 ya da 2006ıydı orjinal evo6 tme'ye kanat ve kaputtan... evet sadece kanat değil kaputtada "işlemler" var diyerekten parka çekmeye kalktılar. o zamanlar tarkan bey vardı temsada sanırsam, araç orjinaldir diye yazı fln yollamıştı.. şimdiki evo ve subaru sahipleri şanslı en azından polisler araçları öğrendiler ama bu seferde egzosdan işlem yapıyorlardır kesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)