Ankara'da kocatepe bildiğimiz paralı otopark bu yüzden ayrı tutmak gerek.Ayrıca kızılayda ki en düzgün otopark bence kocatepe.Ben başka yere koymuyorum aracımı.Karumada sahte ürünler dışında alışverişe giden olduğunu pek saymıyorum.:D
Printable View
Ankara'da kocatepe bildiğimiz paralı otopark bu yüzden ayrı tutmak gerek.Ayrıca kızılayda ki en düzgün otopark bence kocatepe.Ben başka yere koymuyorum aracımı.Karumada sahte ürünler dışında alışverişe giden olduğunu pek saymıyorum.:D
AVM’lere otopark cezası - Hürriyet EKONOMİ
AVM
Muhtemelen kesilen cezalar yetersiz. Adamlar para basıyor. 1 günlük geliri bile verseler ceza olarak koymaz onlara......
Hatta geçenlerde Cevahir'e İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı mı ne gitmişti, adamdan da para istemişler, kanundan bahsetmiş, ama parayı almışlar. Ondan sonra patlamıştı bu iş.......
Benim anladığım kadarıyla merkezi yerlerde ki avmlerde otopark ücreti alıyorlar. Yani cevahir mesela çok işyeri var diye, mecidiyeköye gelen çalışanlar oraya bırakmasınlar diye dşünüyorum
adam kocaman avm koymuş alır almaz kendi kararı. benim anlamadığım neden şiyaket ediyorsunuz. alıyorsa bu size dert olursa o avmye gitmezsiniz olur biter. başka avmmi yok.
yoğun yerlerde aslında sadece boş boş işgal yapanlardan ücret alınmalı. yani adam yemek yemişse sinemaya girmişse veya alışveriş yaptıysa ücret kesinlikle alınmamalı o gün için.
gerçekten saçma uygulama. o tür otoparkı olan avmlere kesinlikle girmem. keşke protesto amaçlı kimse girmese ama talep çok ki geçiriyorlar.
Cevahirin otoparkı zaten cevahire ait değil. Asıl bomba orada adamlar otoparkı da kiraya vermiş bir şirket işletiyor.