Abiler kardeşler İstanbul'dan Mersin Taşucuna hangi güzergahtan gitmeliyim? Ankara-Aksaray-Mersin-Taşucu şeklinde mi? Yada Eskişehir-Konya-Karaman üzerinden mi? Bilmediğim başka bir yoldan mı?![]()
Abiler kardeşler İstanbul'dan Mersin Taşucuna hangi güzergahtan gitmeliyim? Ankara-Aksaray-Mersin-Taşucu şeklinde mi? Yada Eskişehir-Konya-Karaman üzerinden mi? Bilmediğim başka bir yoldan mı?![]()
Ben Eskişehir-Konya-Adana otobanı-Mersin-taşucu istikametini tavsiye ederim. Özellikle Karaman-Mut-Silifke istikametinde, Sertavul geçiti tarafları soğuk havalarda buzlanma yapabiliyor. Ayrıca dağ yolu olduğu için bol virajlı ve dar bir yol. Konya'dan Adana otobanı'na çıkarsan biraz daha uzun bir yol ama daha az yakarsın, daha rahat gidersin. Şimdiden iyi yolculuklar.
Real Cars, Real Roads.
konya karaman mut üzerinden diyorum.
karaman mut arası sertavul biraz sıkıntı olur sis çökebiliyor veya çok soğuyabiliyor. Onun dışında yollar dağ yolu ama zemin iyi. Kamyon yolu olduğu için köy yolu gibi değil.
konya karaman uzerinden gel ben o sekilde yaptim. 100 110 uda cok gecmezsen hem cok az yakarsin hemde rahatca gelirsin.
konya üzerinden giderseniz çok yorulursunuz. Aksaray üzerinden gelirseniz de 120km yolunuz uzar fakat cillop gibi yoldan gelirsiniz. ayrıca 300km'si de otoban olur. diğer yol hem eski, hem çok mucurlu ve taş atar, virajlı yorar. vs vs.
M. The most powerful letter in the world.
Konuyu açtık unuttukAnlaşılan Mut yolu dağlık ve yol biraz sıkıntılı sanırım. Benim için önemli olan yolun düzgün olması. Yol biraz uzasada Ankara-Aksaray üzerinden gitmeye karar verdim. Hemde büyük sözü dinlemiş olacağım. Hayırlısıyla yarın sabah yola çıkıyorum.
![]()
Abi benimde gözüm yemiyordu ama bu sefer kırdım kafayı gidecem arabaylaGemi gece 1 gibi kalkıyormuş sabah 8 de Girne'de oluyor. Benim ilk sefer olacağı için arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum. Araç geçiş fiyatı 175 TL. Araçtaki diğer yolcuyada 60 lira alıyorlar.
otomobil kullanmayı seviyorsan konya karaman mut üzerinden in silifkeye.... abartıldığı kadarda kötü değil yol ben yılda 2 3 kere kullanıyorum o yolu kurtsuyundan sonra silifkeye varmadan 30 40 km si eski tip yol sadece... muta kadar bütün yollar bölünmüş ve temiz durumda virajıda öyle aman aman dedirtecek yollar değil...
düz yol şöförüysende aksaray pozantı mersin erdemli üzerinden git....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)