2 gündür ara ara oynuyorum 4 ü geçemedim :D i phone 5 var belki tablette daha rahat oynanır yoksa sanmıyorum iphone da uçuk rakamlar çıkacağını
Printable View
2 gündür ara ara oynuyorum 4 ü geçemedim :D i phone 5 var belki tablette daha rahat oynanır yoksa sanmıyorum iphone da uçuk rakamlar çıkacağını
Rekorum 20 ama delirtir adami harbiden
hiç gereği olmayan stres yapan mantık dışı bir oyun 8 yaptım telefonu parçalicaktım hiç gerek yok!
app store yorumlar fena :D simdi indirdim 3. denememde 6 yaptım ama cok sinir bozucu baglıyor :D sebebide oyun cok kolya gözüküyor ama kontroller zor , her seferinde daha iyisini rahatlıkla yaparım diye beyin kabul etmiyor düşük skoru :D
çok zıplıyo lavuk. 1 yaptım yeterli bence.
ilk boruyu harbiden geçtin mi? yoksa vurduğunda mı saydı :D :D
5 yaptım dun geceden berı sımdı sılıyorum ısım streslı zaten bırde bunun stresını cekemem aga bızede yazık yanı
baslicam oyun kere, s3 un ekrani temazsizlik yapmaya basladi 2 saat sonra...
Birçoğumuz için ulaşılması oldukça zor bir rekor olan "3" yaptım yeter bence :D sonra hemen sildim oyunu :D
rekorla geleçeğim karsınıza :D
Yalnız; stock kuş böyle uçamaz. speklerini bilmek lazım bunun. :D
2 gündür işyerinde stresi tavan yaptım 22 oldu en son :) birimde herkes oyuna sardı :D
Nereden sardım buna ya..
Ondan sonra akıllı telefonum neden şarj yiyor. :D:D
6.geçtim 7nin ortasında saydı ama kudurttur ara ara oynuyorm sıkıntı :D
çok güzel oyun,
herkesin indirmesini tavsiye ediyorum :)
Bu kadar yorumu okuyup bu oyunu telefonuma kuracak kadar sıyırmadım daha :D
ALLAH oynayanların yardımcısı olsun :D
Oyunu indirmeye gerek yok galiba yorumlara bakilirsa :)
Bu ne lan 5 i gecemedim :D
Bu oyun sardıysa bi de ironpants'i deneyin :)
12 yaptım ajans ve kreatif grup olarak komple sardık :D
indiriyorum ama inş fazla merak g. y. durumu olmaz :D
arkadaş milyarlık telefon kullanıyoruz azına s*çtımının 0.3 megapiksellik kuşu delirtti beni :D 25ten ileri gidemiyorum :D
Tel calinca mesgule atip oyuna dewam ediyorum :D
bu kuş yuva yıkar..
30 oldu :D
14 yaptim ama demin bi tutuldum 2 yi gecemedim yarim saat. Az kalsin sinirden telefonu kiriyodum :D koltuga yumruk attim rahatladim biraz ve hemen sildim oyunu. Allah yardimciniz olsun cidden :D
Rekorlar gelsin gelsin devam. Ben 18 yapabildim. 2 günde rekorumu 2'ye katladıysam iyi yoldayım bence. :D
Eskiden buna benzer helikopterlisi vardı bunun dağ tepenin arasından geçiyodun. Nasılda uyarlayıp dünyaya çaktılar be :D
35 yaptim ve zirvede birakip sildim daha da yuklersem i.neyim :-D
az once sırkketen bırıne soyledım ındırdı oyunu
en son kufur ederek oynuyordu ahahahahahah :D D:
11-12 de yatan ben bu biptiğimin kuşu yüzünden 2ye kadar oturdum rekor 19 gelde delirme.
dunya uzerinde rekor kac acaba?