Kardeşim efsane mk1 ama bahsettiğimiz araçlar arasında güvenlik olarak çok zayıf kalır.
Vectra GT kasa olarak en sağlamı görünüyor Primera GT ile beraber.
Hızlı araç diyoruz ama güvenliğide düşünmeliyiz.
Printable View
Teg nasıl olur arkadaşlar?
Bunlarda da Honda sorumsuzluğu var mı?
Yoksa zor bir araç mı?
konuştuğunuz ucuz araçların hepsi durumuna göre değerlendirilmeli
corsa 1.7 dti da mantıklı olabiliir
imkanın becerin varsa ef kasa civic alıp integra motoru taksanda yürür
crx alsanda yürütürsün ama ömrü konusunda kimse yorum yapamaz :)
ha satma derdiniz yoksa swift 1.3gti lara bakılabilir uyguna alıp kaporta boya bide motor yaptıabilirseniz uzun süreler hızlı araca binmiş olursunuz ama muhtemelen satarken canınız baya sıkılır :)
fazla kurcalanmamış sfı gsi veya az kilometreli megane f7r tavsiye edrim geri kalanlar bu fiyat aralıgında bu araçlardan iyi olamaz..
CRX ve Civic SI önerenler hakikaten gözleri kör olmuş fanatiklikten. D16 gibi yağlama sorunları olup yatak sarmayı çok seven bir aracı ucuz ama hızlı diye araba almak isteyen birisine nasıl öneriyorsunuz ? Niyet belli 13-15 arası alınacak amacı boyunca gazlanıcak. Birde Honda'dan şaşmamak lazım sorunsuz felan diyorsunuz.
Tabiki hepsi yatak saracak diye bişi yok ama çok sık rastlanan birşey.
VW Golf mk3 GTI, Seat Ibiza 2.0 Cupra-Cordoba SX ve ya Xsara VTS diğerlerine göre daha ucuz bulma ihtimaliniz var, güzel arabalar bence.
dizel yüklemek daha mantıklı abi şu devirde :D bir de bi ara forumda 6500e 106gti vardı draglar için kullanılıyordu trafikten çekilmiş o alınıp biraz masrafla kullanılabilir sanki
belki haddime değil o kadar bilgili insan yorum yapmıs ama ucuza hızlı araç her zaman sorun çıkartır bence denedik gördük şahsen motor yaptırmak zorunda kaldık sanayiyle dost olduk gerçekden ha şuda var ucuza hızlı araba yok mu vardır bir sürü ama temizini bulmak lazım iyi araştırmak lazım
aslında işin özü yine temiz araba leş arabaya dönüyor temiz bi esayda
çok çok rahat gazlanabilir
yağlama sorunu adam 200 k lara gelmiş arabalardan bahsediyoruz
çevremde çok yatak saran esay gördüm
ama hiçbiri sebepsiz değildi
ya çok fazla km si olmuş artık bakımsızlığı belli olan araçlardı ya yan sanayi pompa takılan
yada çıkma pompa takılan
doğru düzgün orjinal parçalarla toplanan bir d serisinde ben yatak saranı görmedim
ama işte işin özü temiz araba
f7r alırdım o paralara şahsen
Merak ediyorum D serisinde yatak saranların arabalarına nasıl baktıklarını hele hele crx te yag sogurutucu varken.
Ben Sİ ile çok gazladım ve gazladıgım motor km si 250 bın birinde 200 bin bir taneside çok fazla gazlamasamda 440 bınde motoru zorladım. hepsi orjinal motor ve yansanayi hiç bir malzeme yoktu. Kullandıgım arabaların motorlarında hiç bir sorun olmadı
Hal böyle olunca Sİ kullanan arkadaşlar Typer kullanıyormuş gibi Sİ lerini kullanırsa gayet güzel şekilde eline alırlar motorlarını.
Suan hangi arabayı alırsanız alın hangi marka oldugunun bir önemi yok adam gibi motor bakımları iyi ustalarca yapılmazsa düzgün yağ konmazsa bilinçsizce gazlanırsa tüm motorlar kırılır.
Ben eg kasayı sevdiğim için Sİ herzaman alırım nekadar gidip nekadar gitmediği çok önemli değil.
Maksat illa gazlamak birilerini geçmekse bitik 106 vts alırım AHM ye bırakırım çok süper çıkar veya F7R alırım biraz ugraşırım iyi olur. Şartlar zorlanır Clio RS alınır masraf ile güzel hale gelir. GSİ temizini bulursan al ama tesisatı sensörleri saglam olsun. yada al bir crx yada ef kasa üzerine çak b16 yı typer kovala suan yapılan örnekleri var.
Demekki sarıyormuş bu kadar saran varken sen istisnaymışsın demekki illaki sarmayan da vardır .
Kullananları merak ediyormuşsun extra bişiy yapmıyoruz bu sitede herkez bilinçli zaten 2002 -2003 senelerinde bindim kullandım onun üstüne çok araba değiştirdim hepsi de 106,vts,rs vs vs hiç biri de yatak sarmadı bu işlere dün girmedik , zaten hepsi sarıcak diye birşey yok genelleme yapıyoruz yani ben yağlama sorunu yaşamayan pek görmedim .
Birde nasıl typer gibi kullanılıyor si ?
Bu arada bu sitede beni tanıyanlar ne kadar çok crx sevdigimi bilir ama d16a9 hiç sevmiyorum yada beni çok uğraştırdı ondan sevemedim :) .
GSMP 2013 - FLAT OUT Rafa
şöyle aklını çeleyim abi hahaha :D
şaka bi yana vectra tip itibariyle hoş değil ama 14-15 civarına astra gsi bulabilirsin ecotech sfi fark etmez saglıklı bi ecotech seni gerektiği kadar tatmin eder
bunları paylaşıyorsunuzda türkiyede bu kondisyonda bir gsi için en az aldığınız gsi ın üstüne 10-15 bin tl daha harcamanız gerek.. :)
gsi cılarda çıkar yazar. bu kondisyonlarda gsi tr de az var olanlarda 18-20 den aşağı istemiyorki yapdıkları masrafın yanında o para bile zarar..