Aynı polimikler hep oluyor sadece sizde degil bizim ortamımızda aynı durum söz konusu. O yuzden yola çıkmak en güzeli ama mesafe olduğundan bu sözler havada kalıyor.
Printable View
gsi da abs ışığı bir yanar bir söner yağı akar kokar tc si bir devre girer bir çıkar
çoğunun kliması iptaldir yol bilgisayarının ekranı bitikdir pikseller ölmüşdür iticilerde sıkıntı vardır
bu halde de araç yürür sorunsuz çoğu insanda bu halde yürütüyor zaten çünkü bu yazdıkalrım aracın gitmesine yürümesine mani değil ama titiz adam bu şekilde binmez akarını kokarını sıkıntılarını halledip sorunsuz bebek gibi sürerim dersen gözden en az 10 bin tl yi çıkartıcaksın..
bu tip arabalar 70 yaşındaki bir insanı ameliyata almaya benzer bir kere açdınızmı içini geçmişde yapılmış bir çok yamalı hatalı yada geçiştirmelik işlerde ortaya çıkar onlarıda düzeltmeye çalışırsınız bu sefer yeni sorunlar peydahlanır onlarla uğraşınız hatta bazı işleri iki defa yapmak zorunda kalırsınız dersinizki dört dörtlük aracım oldu fabrikadan çıkdığı günkü gibi bütün parçaları orjinal v.b kullanırsınız bir bakarsınız hesap kitap yaparsınız yapdığınız masraf 15 bin tl lere varmışdır.. değermi göreceli bence değmez katiyen gsi için bunca şeye ve masrafa..
o yüzden dedim o fiyatlara piyasa işi kaç el değiştirdiği belli olmayan araçlar almakdansa zamanında az tutmuş ama gene performans verileri iyi araçlara yönelmekde fayda var çünkü o tip araçların temizini bulmak nispeten çok daha rahat olur..
1995 model corsa gsi m var yillarca orjinal motorla kullandim sorun sifir ayni corsayi swaplayarak
2 sene astra gsi motoru olan c20xe kullandim sorun sifir ariza isigi bir veya iki kere yandi sondu ve yaklasik 3 senedir 3 ayri turboyla kullaniyorum abs isigim bir kere sensor koptu ondan yandi baska yanmadi hala aktif.
Dediklerinizin tumunu onceki astra gsi m da yasadim ancak o hasatti.
Simdi sozun kisasi hasat araba alinirsa benzer arizalar ve sıkıntılar hep var olacaktir.
Hondada baska
Opelde baska
Peugeout ta baska sikintilar.
Birisi kadet al demiş 6 ya kadet alip uzerine 4 lirayi bilincli bir sekilde harcarsan sana 100.000 km hic bir masraf acmayacak kadar sorunsuz olur. Tek sart aldigin araba hasat olmasın.
ben sana kısaca şöyle söyliyim o zaman şu anki aracını piyasadaki senin deyiminle haşat gsi fiyatına satarmısın satmassın.. niye satasın..
senin dediğin astra gsi lar şu anda bir avucu geçmez hatta idda ediyorum sfi gsi lar 5'i bence geçmez.. eğer bu gsi olaylarını kovalıyorsan sende bilirsin zaten..
sende biliyorsunki onlarda araçlarına 17-18 istiyorlar haklı olarak bir taneside bizde op orjinal tertemiz biriside gökhanda mavi olan onunkide op orjinal sıfır sorunsuz ama sorsan 20 den aşağı istemez.. bunlar istisna biz burda 11-13 lük piyasa işi araçlardan bahsediyoruz..
Yani konu içinde kalmak lazım. :)
gsi,gti,honda grupları canı cigeri alınmış arabalar hocam bence hiç düşünmeyin düşünüyorsanızda ucuza motoru bitik alıp kendiniz komple a dann z ye toplayın motorunu.
suzuki swift gti.
7-8 e alınır gerisi ile toplanır. Yakıt olarak makul ve gidişi de gayet tatminkar birkaç seneye düşünüyorum.
kac yasında araçlardan bahsediyorsunuz hala kağıttaki verilerle konuşan var yada bir arabayla deneyip geçtim diyen.. her arabanın kondsiyonu birmi ?
si değil ama ies le kalktım araç benden 250 kg hafif ama kafa kafaya yürüyorum. muadil araçlarlada yürüdüm hepsi en az 150 200 kg hafifti ama sonuç hep kafa kafaya oluyor. biri ciğersizdir belki biri hor kullanılmıştır vs vs ama kendi aracım hem beni hemde karşı tarafı biçok kez şasırttı. bu yaştaki araçları tartışırken diğer roll vıdeoları yada kağıt üzeri değerler değilde yoldaki değerleriyle deneyip kendı tecrubenızle kıyaslarsanız daha mantıklı olur. benım tavsıyemde f7r megane coupe . sağlıklısı da bulunur aranırsa diğer araclara göre. donanımı şımartır ve düzgünü geçemesede ufak oynamalarda clio rs kovalar . fransızları sevmıyorum ama f7r benı sasırtan bır arac. eğer sağlıklı bulurum dersenız 206 gti da rc emme gaz kelebeği ufak tefek ıslemlerle cokkk cokkk tatmınkar gıdıyor
Konu başlığını ucuz hızlı araç diye açarsan kan gövdeyi götürür :) Burası techturkey burdan çıkış yok :D
Öncelikle ihtiyaçlarını belirlemelisin. Dikkat edersen tavsiyede bulunan arkadaşlar araçların stock halinden çok kapasiteleri ve yapılabilecek farklı setuplar ile alınabilecek faydalar konusunda yorum yapmışlar.
Peki senin amacın ne?
Sorunsuz ve stock halde kullanacağın performansı tatminkar bir araç mı arıyorsun?
Yoksa ufak tefek modlarım uğraşırım masraf eder yürütürüm, gazlarım, rolling yaparım diye mi araç arıyorsun?
İhtiyaçlarını net bir şekilde belirlersen daha net sonuç alırsın. 2. şık için gördüğün gibi tercihler ve yapılabilecekler çoğalıyor.
Ama 1. şık dersen sana sedan otomatik si öneririm. Otomatik olduğundan genelde aileler tarafından kullanılıyor ve çok yorulmamış oluyorlar. Biz geçen sene kardeşime aldık çok memnunuz. Manuel kadar gitmiyor haliyle ama manuele çevrilebilir isteğe göre.
Alırken yatak vuruntusu olmamasına ve şanzımanın tepkilerine (vuruntu) baktırıp kasası düzgünse alabilirsin. Aldıktan sonra triger seti, yağı yoğurdu ve yağ pompasını orjinal ile yenilersen, beddua almamışsan sorunsuz binersin.
Burada tavsiye edilen araçların hepsi zaten stock olarak belli performansı verebilen araçlar. Tercih yaparken senin için en önemlisi aracın kurcalanmamış ve düzgün olması. Diğer hususlar açısından şunları düşünebilirsin,
Fiyat aralığına göre alacağın araç hangi segment?
ABS gibi basic güvenlik donanımı var mı?
Üretim yılı, modeli teknolojik olarak aşırı bir değişim gösteriyor mu?
bende çok araştırdım bu konuyu en mantıklısı 1.7 corsa sanırım. onunda temizini bulmak çok zor. saçma gelebilir ama getz in 1.5 dizel 110 luk versiyonu kafama yatıyo, yüklenebilir. fazla beklentisi olmayan birinide tatmin eder. hemde yeni model bi araba
Valla benim bu kadar yorumdan sonra en çok esay yattı aklıma.
Aslında tegde olur ama kaporta parçası bulunmuyor ve pahalı yazmışlar daha önceki konularda.
İleride yüklemeye Hondalar daha uygun bu konuda.
1.7dti da çok iyi forumda örnekleri var ama aile aracı değil bana sedan lazım.
erformanslı bir araç geçmişinde sahibleri tarafından temiz kullanılmışsa servis malzeme vs, ahım şahım sorun çıkartacagını sanmıyorum,tam tersi olmuşsa sorunlar peşpeşe gelir,,sorunlu araç degilde biliçsiz kullanıcı var,,mesela çevremde bazı kişiler sabahın ayazında arabayı çalıştırır çalıştırmaz vınnn,,kaç kere uyardım
o paralara en mantıklısı 106..hesaplı alırsınız güzel bir bakım yapılır, timing, yazılım, filtre, düz boru ve sona da kumandalı bir egzoz taktırırsınız keyifle binersiniz..dikkatli kullanın bakımlara özen gösterin yeterli..yürüyen, motor, şanzuman iyi olsun gerisi çok önemli değil :)
Vectra gt sfi ufak tefek bi kac seyden sonra feh li vti gecersin. :) si larda cok guzel kisa polish feh sanirim onlar chipleniyor guzel yurur
Ben olsam 1.9 tdi ibiza alirim 14-15 e var. Custom turbo enjektor debriyaj 190-200 beygir olur. Maliyet max 3 bin. Kesinlikle uzmez hem hafif. Biraz daha butce ayrilirsa 2260 ve coler ile 250 hp zorlanir. Atmosferik ile ugrasmaya degmez 10 lora harcarsin 2 boy hizlanrsin dizel alirsan 10 lira harcarsin 5 boy hizlanirsin . Hangisi mutlu ederse artik... :)
Dostum yanlis anlama marka fanatikligi yapmak istemiyorum hatta suan ikinci hondama biniyorum ve cok memnunum ama.
esay i direk elemelisin nekadar da honda sorunsuz sikintisiz bilmemne deselerde d16a9 motorlu bi arac cok cok cok temiz olmadigi sürece illa motor masrafi acar ya yatak sarar ya döker ses yapar vs. dünya kadar crx , si sahibi motor yaptirmis adam var hatta ard arda bile yaptiranlari biliyorum son noktaya gelip kaç tane swap konusu var sitede bence bunlari göz önünde bulundurmalisin
Parca konusuna gelirsek b, k, serisi bi motora sahip hondan yoksa okadarda bol ve ucuz parca bulamiyosun bulunan parcalar zaten üniversal olanlar sipesifik parca bulmak d serisinde digerleri kadar ucuz degil
Kaldiki yas olarakda arabalarin kasalari biyere geldi 92 model 22 yasinda bi arabadan bahsediyoruz koltuu dösemesi tavasi sunroofu camlarin mekanizmalari ic trimler heran sikinti cikartabilecek yerler ve bazi parcalar sadece cikma olarak bulunabiliyor
Bence honda olucaksa 1.6ies düsününebilirsin ilk etap icin f,e,h yapip ikinci safhada p29 piston kisa ve yazilim ile yillarca sorunsuz binilir, 1.9 tdi da bence düsünülmesi gereken poyansiyeli olan bi araç
Son olarak bende seninle ayni durumdayim arabami satip eglenceli bi sedan almam gerekiyor ama daha karar veremedim