geçmiş olsun Allah korumuş
Printable View
geçmiş olsun Allah korumuş
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
geçmiş olsıun. Allah acil sifalar versin
Allah acil şifalar versin :(
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
büyük geçmiş olsun ilk müdahaleyi 112 yapsaymış keşke insanların iyi niyetine şüphe yok ama gel görki eğitim şart umarım ilerde anlatacağı bi anı olarak atlatır
Allah sifa versin inşallah tez zamanda iyileşir
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Allah acil şifalar versin. tez zamanda iyileşir inş.
büyük geçmiş olsun :( allah acil şifalar versin
Allah şifa versin, geçmiş olsun...
Allah acil şifa versin İnşAllah..
Pazar günü rivadan dönerken saat 12 gîbi gördüm kavacıkta yol kenarında motorcu arkadaşlar bekliyordu. Umarım bir an önce sağlığına kuvuşur. Büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
çok geçmiş olsun, güncel durum hakkında bilgi var mıdır?
Allah acil şifalar versin
boynundakı odem gece alındı. lakın vucud anı sok yedıgı ıcın tepkı gosterınce bobrekler ıflas etmıs.suan dıyalız / yogun bakımda.
*
kask konusunda ben de cok kufrettım yalnız ogrendıgım kadarıyla arkadaslar guray dılını yutmus cene kaydıgı ıcın.bu durumlarda varsa 2 kısı tarafından dıkkatlıce kask cıkarılmak zorunda cunku cene-agza mudahele etmeden nefes almasını saglayamıyoruz kazalardan sonra...ıyı yapmıslar ama boyna da zarar vermıs olabılırler elbette cunku dırek sag taraftakı kayalara gırmıs.uzerınde o kadar kırık varken boyuna zarar vermeden kaskı cıakracak yukarıda bahsedıldıgı gıbı saglık ekıbı bıle sayılılır heralde :(
+
motor kazalarında elbette ısımız bıraz Allaha kalıyor ama lutfen korunun. kaskı-botu-montu-eldıvenı-bellıgı vs zaten soylemıyorum.ust başınızı lutfen derı alın.kazadan sonra ınceledıgımde bır kere daha derıye gecmenın ne kadar faydalı oldugunu gordum.kaza anında 700-800 derecelere ulasıyormus maruz kaldıgımız ısı surtunmeden doalayı.bu yuzden kot vs dırek erıyıp gıdıyor.kemıge kadar erıyoruz.gozunuzu seveyım paradan kacmadan ıyı ekıpman edının motora bınerken.motor varsın boktan olsun.ekıpmanlar ıyı olsun yeter kı...
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun :(
Motorun halinden durumun ciddiyeti belli oluyor.İnşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.Allah acil şifalar versin.
Arkadaslar.guray'i kaybettik.hepimizin basi sagolsun.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...95303350_n.jpg
başınız sağolsun arkadaşlar yakınları allah sabır versin ...:(
Allah rahmet eylesin :(
Allah mekanını cennet etsin. Sevenlerinin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun..
Allah rahmet eylesin umutlu bi haber görebilmek için girmiştim konuya, üzüldüm.
Cok uzuldum:( allah sabr versin geride kalanlarina
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır ve hayırlı ömür nasip etsin. Mekanı cennet olsun :(
Motor almaktan vazgectim yine :(
allah sifalar versin.bosuna giden
saglik
uzuntu
zaman
para
Hassiktir ölmüş :(
allah rahmet eylesin :( cok kotu oldum
allah rahmet eylesin. okurken inşallah düzelir dedim ama malesef olmamış.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine sabır versin.
Çok üzüldüm.
Konuyu yeni gördüm , böyle bitmesini beklemiyordum.
Mekanın cennet olsun...
Mekanı cennet olsun..
sürat neydi acaba