Bende çok korkar oldum motorsikletten :( Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
Printable View
Bende çok korkar oldum motorsikletten :( Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.
allah rahmet eylesin ...
Allah rahmet eylesin...
Nur içinde yatsın inşallah
Allah rahmet eylesin, ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum.
:( Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
geride kalanlara Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
Allah Rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Çok zor bir durum. Ailesi,sevenleri ne yapar şimdi??? Motora binen arkadaşlar çok ciddi diyorum bizim Türkiyede otomobil süren her 10 kişiden 9'u araba sürmeyi ciddi anlamda bilmiyor. Bahçe sulama,çim sulama sistemleri yolları suluyor, asfaltımız 123423432. kalite. Binmeyin şu motora yazık etmeyin kendinize,sevenlerinize...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin..
mekanı cennet olsun..
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin başımız sagolsun. Sezonda neredeyse her pazar sabahı hepberaber rivadayız. Sabahlarıda yol boş oldugu için ve yoldaki güzel virajlar yuzunden ister istemez parkur haline getirdiğimiz riva yolunu fazla yüksek tempoda dönüyoruz. Havaların soguk olması asfaltında sabahları ıslak olması yolu cok tehlıkelı yapıyor zaten asfalt asfalt degıl. Çok dostumuz kaza geçirdi çok kaza atlattık ama bu riskli oyuncaktan vazgeçemiyoruz
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin üzücü gerçektende.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Siteye üyemiydi üye adı neydi acaba?
Geçmiş olsun demek için açmıştım son yazıları okuyunca maalesef düzeltmek zorunda kaldım, Rabbım geride kalanlarına sabır versin, merhuma Allah'tan rahmet dilerim.
edit..................................
Allah rahmet eylesin..motora yine sevgimin depreştiği günlerde tokat gibi yüzüme..